Dynamische checkout knoppen

Klanten kunnen de dynamische checkout knop gebruiken om snel het product te kopen dat ze bekijken. Ze slaan de winkelwagen over en rekenen af met de betaalmethode die op de knop wordt vermeld. De knop verandert dynamisch om de door de klant gewenste versnelde afrekenmethode weer te geven.

Twee voorbeeldproductpagina's met dynamische checkout knoppen. Eén pagina toont een merkloze knop met de tekst Nu kopen. De andere pagina toont een merkknop met de tekst Kopen met PayPal.

De knop wordt weergegeven naast de knop Aan winkelwagen toevoegen en kan worden gebruikt om alleen afzonderlijke varianten van een product te kopen. Een klant kan bijvoorbeeld een dynamische checkout knop gebruiken om twee rode t-shirts te kopen, maar geen rood t-shirt en een blauw t-shirt.

De betaalmethode die op de knop wordt weergegeven, is afhankelijk van een aantal factoren:

• je betalingsinstellingen
  • de browser van de klant
  • het apparaat van de klant
  • de persoonlijke betalingsgeschiedenis van de klant

Er zijn twee verschillende soorten dynamische checkout knoppen:

• Merkloos: Deze knoppen hebben de tekst Nu kopen. Wanneer een klant op een merkloze knop klikt, slaat hij de winkelwagen over en gaat hij naar de Shopify-kassa.

• Met merk: Deze knoppen hebben het logo voor een versnelde afrekenmethode van een externe provider. Wanneer een klant op een merkknop klikt, voeren ze hun betaling uit met die versnelde afrekenmethode. De volgende versnelde afrekenmethoden van derden zijn beschikbaar:

Alleen de betaalmethoden die u hebt ingeschakeld in je betalingsinstellingen, worden als opties aan je klanten getoond. Als u geen versnelde afrekenmethode van derden hebt ingeschakeld, wordt alleen de merkloze knop weergegeven.

Wanneer een merkknop wordt weergegeven, staat onder de knop de link voor Meer betalingsopties. Klanten kunnen op deze link klikken om een venster te openen met alle beschikbare betalingsopties voor je online winkel. Het venster bevat een veld voor cadeaubonnen en kortingscodes:

Het venster Besteloverzicht voor dynamische checkout knoppen

Als uw online winkel geen extra betalingsopties biedt en er geen kortingscodes of cadeaubonnen worden gebruikt, brengt de link Meer betalingsopties klanten naar de eerste stap van het afrekenen.

In deze sectie

* Dynamische checkout knoppen toevoegen en verwijderen * Uw dynamische checkout knoppen testen * Compatibiliteit van dynamische checkout knoppen * Dynamische checkout knoppen aanpassen