Dynamische checkout knoppen toevoegen en verwijderen

Je kunt dynamische checkout knoppen toevoegen of verwijderen in elk deel van je online winkel dat de knop Aan winkelwagen toevoegen bevat.

Voordat u dynamische checkout knoppen toevoegt, moet u zeker weten dat ze compatibel zijn met uw online winkel.

Dynamische checkout knoppen op productpagina's toevoegen of verwijderen

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

3. Klik op Productpagina's op de linkerwerkbalk.

4. Schakel het selectievakje Dynamische checkout knop weergeven in of uit.

5. Klik op Opslaan.

Als u de instelling Dynamische checkout knop weergeven niet ziet, moet u uw thema bijwerken of uw themacode bewerken.

Dynamische checkout knoppen op je startpagina toevoegen of verwijderen

Als uw startpagina een sectie Uitgelicht product bevat met de knop Aan winkelwagen toevoegen, kunt u dynamische checkout knoppen aan die sectie toevoegen of eruit verwijderen.

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Klik in de linkerwerkbalk op Sectie toevoegen.

3. Klik op Uitgelicht product > Toevoegen.

4. Voer je productdetails in en schakel Dynamische checkout knop weergeven in of uit.

5. Klik op Opslaan.

Als u de instelling Dynamische checkout knop weergeven niet ziet, moet u uw thema bijwerken of uw themacode bewerken.

Dynamische checkout knoppen aan bepaalde producten toevoegen

Als je alleen aan bepaalde productpagina's dynamische checkout knoppen wilt toevoegen, moet je een alternatieve sjabloon maken. Een alternatieve sjabloon is een kopie van een themacodesjabloon, die je kunt bewerken zonder het origineel te wijzigen. Je kunt dynamische checkout knoppen aan je alternatieve sjabloon toevoegen en die sjabloon vervolgens gebruiken voor bepaalde producten.

Zie Alternatieve sjablonen maken voor informatie over het maken van alternatieve sjablonen.

Nadat u een alternatieve productsjabloon hebt gemaakt en deze aan een product hebt toegewezen, moet u dynamische checkout knoppen voor dat product inschakelen.

Stappen:

1. Zoek het thema op waarvoor u een alternatieve sjabloon hebt gemaakt en klik op Aanpassen.
  2. Ga in de thema-editor naar de productpagina van een product waaraan je de alternatieve sjabloon hebt toegewezen.
  3. Klik op Productpagina's op de linkerwerkbalk.
  4. Selecteer Dynamische checkout knop weergeven.
  5. Klik op Opslaan. De wijzigingen worden toegepast op alle producten die de alternatieve sjabloon gebruiken.