Dynamische checkout knoppen aanpassen

Je kunt de kleuren en het lettertype op je merkloze dynamische checkout knoppen aanpassen aan de stijl van je online winkel. Het is niet mogelijk om de merkversies van de knoppen aan te passen.

Voordat je je dynamische checkout knoppen aanpast, moet u ze toevoegen aan uw online winkel.

De kleur van uw dynamische checkout knoppen aanpassen

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Bewerk de instelling die van invloed is op de achtergrondkleur en de instelling die van invloed is op de tekstkleur van de dynamische checkout knop. De specifieke instellingen variëren per thema.

5. Klik op Opslaan.

Het lettertype van uw dynamische checkout knoppen aanpassen

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Bewerk de typografie-instelling die van invloed is op de tekst van de dynamische checkout knop. De specifieke instelling varieert per thema.