Uw dynamische checkout knoppen testen

Welk type checkout knop je klanten zien, is afhankelijk van de volgende factoren:

• uw betalingsinstellingen
  • de browser van de klant
  • het apparaat van de klant
  • de persoonlijke betalingsgeschiedenis van de klant

Je kunt je dynamische checkout knoppen testen om alle verschillende configuraties te bekijken die uw klanten mogelijk te zien krijgen. Voordat u uw dynamische checkout knoppen test, moet u ze toevoegen aan uw online winkel.

Stappen:

1. Klik op Uw winkel bekijken.
  2. Ga naar een productpagina om de knop op een productpagina te testen. Blijf op de startpagina om de knop in de sectie Uitgelicht product te testen.
  3. Voeg in de adresbalk van uw browser een van de volgende opties toe aan het einde van de huidige URL en druk vervolgens op Enter om de pagina opnieuw te laden:

- Amazon Pay - ?shopify-debug=true&show=Amazon - Apple Pay (alleen Safari) - ?shopify-debug=true&show=ApplePay - Google Pay - ?shopify-debug=true&show=Google - PayPal - ?shopify-debug=true&show=PayPal - Venmo - ?shopify-debug=true&show=Venmo - Unbranded - ?shopify-debug=true&show=checkout

De URL om de dynamische checkout knop voor Amazon Pay te testen, kan er bijvoorbeeld ongeveer zo uitzien: https://mystore.myshopify.com/products/myproduct?shopify-debug=true&show=Amazon

1. Herhaal dit om dynamische checkout knoppen voor andere betaalmethoden te testen.