Je dynamische betaalknoppen testen

Welk type betaalknop je klanten zien, is afhankelijk van de volgende factoren:

• je betaalinstellingen
  • de browser van de klant
  • het apparaat van de klant
  • de persoonlijke betalingsgeschiedenis van de klant

Je kunt je dynamische betaalknoppen testen om alle verschillende configuraties te bekijken die je klanten mogelijk te zien krijgen. Voordat je je dynamische betaalknoppen test, moet je ze toevoegen aan je online winkel.

Stappen:

1. Klik op Je winkel bekijken.
  2. Ga naar een productpagina om de knop op een productpagina te testen. Blijf op de homepage om de knop in de sectie Uitgelicht product te testen.
  3. Voeg in de adresbalk van je browser een van de volgende opties toe aan het einde van de huidige URL en druk vervolgens op Enter om de pagina opnieuw te laden:

- Amazon Pay - ?shopify-debug=true&show=Amazon - Apple Pay (alleen Safari) - ?shopify-debug=true&show=ApplePay - Google Pay - ?shopify-debug=true&show=Google - PayPal - ?shopify-debug=true&show=PayPal - Venmo - ?shopify-debug=true&show=Venmo - Unbranded - ?shopify-debug=true&show=checkout

De URL om de dynamische betaalknop voor Amazon Pay te testen, kan er bijvoorbeeld ongeveer zo uitzien: https://mystore.myshopify.com/products/myproduct?shopify-debug=true&show=Amazon

1. Herhaal dit om dynamische betaalknoppen voor andere betaalmethoden te testen.