Je dynamische checkoutknoppen testen

Het type betaalknop dat aan je wordt weergegeven, is afhankelijk van de volgende factoren:

• je betaalinstellingen
  • of Shop Promise actief is, waardoor prioriteit wordt gegeven aan Shop Pay boven andere checkouts
  • de browser van de klant
  • het apparaat van de klant
  • de persoonlijke betalingsgeschiedenis van de klant

Je kunt je dynamische checkoutknoppen testen om alle verschillende configuraties te bekijken die mogelijk worden weergegeven voor je klanten. Voordat je je dynamische checkoutknoppen echter kunt testen, voeg je ze toe aan je webshop.