Sluiten tijdens vakanties

Hoewel Shopify geen vakantie-instelling heeft, zijn er twee manieren waarop je je winkel tijdelijk kunt sluiten voor het algemene publiek.

Tijdelijke oplossing: uw winkel beveiligen met een wachtwoord

Als je je winkel tijdelijk wilt sluiten voor bezoekers, kunt u hem beveiligen met een wachtwoord. Wachtwoordbeveiliging houdt in dat klanten het volgende niet kunnen doen zonder wachtwoord:

• Je site bezoeken
  • Producten bekijken
  • Bestellingen uitvoeren

Wanneer klanten naar uw site navigeren, zien zij een wachtwoordpagina en een bericht waarin wordt uitgelegd waarom de winkel tijdelijk is gesloten:

De wachtwoordpagina

Lees meer over het inschakelen, uitschakelen en aanpassen van de wachtwoordpagina in Wachtwoordbeveiliging voor uw online winkel.

Langetermijnoplossing: uw winkel pauzeren

Wanneer je je winkel pauzeert, wordt het afrekenen uitgeschakeld maar blijft je winkel online en toegankelijk voor bezoekers. Je kunt je winkel pauzeren via het Abonnement en toestemmingen of Account-instellingen van je Shopify-beheercentrum. Wanneer je je winkel pauzeert, verlaag je je abonnementskosten naar $14 per maand.

Ontdek hoe je je winkel kunt pauzeren in Je winkel pauzeren of sluiten.