Sluiten tijdens vakanties

Hoewel Shopify geen vakantie-instelling heeft, zijn er twee manieren waarop u uw winkel tijdelijk kunt sluiten voor het algemene publiek.

Tijdelijke oplossing: uw winkel beveiligen met een wachtwoord

Als u uw winkel tijdelijk wilt sluiten voor bezoekers, kunt u hem beveiligen met een wachtwoord. Wachtwoordbeveiliging houdt in dat klanten het volgende niet kunnen doen zonder wachtwoord:

• Je site bezoeken
  • Producten bekijken
  • Bestellingen uitvoeren

Wanneer klanten naar uw site navigeren, zien zij een wachtwoordpagina en een bericht waarin wordt uitgelegd waarom de winkel tijdelijk is gesloten:

De wachtwoordpagina

Lees meer over het inschakelen, uitschakelen en aanpassen van de wachtwoordpagina in Wachtwoordbeveiliging voor uw online winkel.

Langetermijnoplossing: uw winkel pauzeren

Wanneer u uw winkel pauzeert, wordt het afrekenen uitgeschakeld maar blijft uw winkel online en toegankelijk voor bezoekers. U kunt uw winkel pauzeren via het Abonnement en toestemmingen of Account-instellingen van uw Shopify-beheercentrum. Wanneer u uw winkel pauzeert, verlaag u uw abonnementskosten naar $14 per maand.

Ontdek hoe u uw winkel kunt pauzeren in Uw winkel pauzeren of sluiten.