Groothandelsproducten importeren

Importeer producten voor gebruik in uw groothandel door een CSV-bestand te gebruiken en ze vervolgens beschikbaar te stellen voor het groothandelskanaal.

Voordat u begint

In uw CSV-bestand is het handig tags toe te voegen om u te helpen de producten te beheren na de import. Het is sneller om vóór het importeren tags aan uw producten toe te voegen in het CSV-bestand dan daarna. Bijvoorbeeld:

• Als u het onderhoud van uw collecties automatiseert en filters hebt die gebruikmaken van producttags, voegt u deze tags toe aan uw producten in het CSV-bestand.
  • Tag uw groothandelsproducten met een tag die de import identificeert, zodat u ze later kunt vinden en beschikbaar kunt stellen voor het groothandelskanaal.

Producten importeren

Ga als volgt te werk om producten te importeren:

1. Gebruik de CSV-productensjabloon om een CSV-bestand te maken voor het importeren van uw groothandelsproducten. Zie Uw producten importeren met een CSV-bestand. - Als u tags voor uw producten gebruikt, voegt u deze aan het CSV-bestand toe, zodat uw producten worden getagd wanneer ze worden geïmporteerd.

• Tag uw groothandelsproducten met een tag die de import identificeert. U gebruikt deze importtag in de Shopify-beheerder om de zojuist geïmporteerde producten te vinden, zodat u ze beschikbaar kunt stellen voor het groothandelskanaal. De tag kan bijvoorbeeld een datum en tijdstempel of de bron van het product bevatten.
  2. Importeer de producten.

3. Publiceer uw zojuist geïmporteerde producten naar het groothandelskanaal:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Producten.
    2. Klik op Producten filteren.
    3. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Alle producten tonen waar de optie Getagd met en voer de importtag in die u in stap 1 hebt gemaakt.
    4. Klik op Filter toevoegen. Hiermee wordt een filter toegepast om de zojuist geïmporteerde producten weer te geven.
    5. Selecteer alle producten in de tabel, klik op In bulk bewerken, klik op Producten beschikbaar maken en schakel de optie Groothandel in.

Uw producten zijn geïmporteerd in de Shopify-beheerder en zijn nu beschikbaar voor het groothandelskanaal.

Op de pagina van een product kunt u verifiëren dat het product is gepubliceerd en dat het beschikbaar is voor het groothandelskanaal.