Aanmelden voor Handshake

Handshake is een online gids die detailhandelaren helpt bij het vinden van groothandelproducten en -leveranciers. Iedereen kan door producten en leveranciers bladeren bij handshake.com, maar je moet een account maken om productprijzen te bekijken en contact op te nemen met de leveranciers.

Handshake-accounts zijn momenteel alleen beschikbaar voor verkopers in de Verenigde Staten.

Dialoogvenster Aanmelden voor een verkopersaccount met Handshake

Stappen:

1. Ga naar handshake.com.
  2. Klik op Registreren.
  3. Voer je e-mailadres in en klik vervolgens op Handshake samenvoegen.
  4. Een Shopify-account koppelen: - Als je een Shopify-account hebt, meld je je aan bij je Shopify-account wanneer je hierom wordt gevraagd.

• Als je geen Shopify-account hebt, kun je er een maken wanneer je hierom wordt gevraagd:
      1. Klik op Nieuw account maken.
      2. Vul het registratieformulier voor het Shopify-account in.
      3. Klik op Shopify-id maken.
  5. Voer je bedrijfsgegevens in. Zorg ervoor dat de informatie juist is, omdat je deze op dit moment niet kunt wijzigen nadat je je account hebt aangemaakt.

6. Klik op Account maken.