CO2-neutraal verzenden met Planet

Als je je zendingen CO2-neutraal wilt maken, kun je de Planet-app installeren. Met Planet kun je de volgende acties ondernemen:

• Maak je zendingen CO2-neutraal door innovatieve bedrijven te financieren die kooldioxide (CO2) uit de atmosfeer halen en deze opslaan.
  • Geef je klanten de kans om co2-neutraal te verzenden door $ 0,25 USD te betalen.
  • Toon je inzet voor CO2-neutraal verzenden door een aanpasbare Planet-badge en marketingactiva toe te voegen aan je webshop.
  • Krijg toegang tot analyses die inzicht bieden in je koolstofneutrale zendingen en de hoeveelheid koolstof die je hebt verwijderd.