Traceergegevens toevoegen

Je kunt het traceringsnummer en de verwachte datum van aankomst toevoegen aan een ingediende binnenkomende overdracht in de Shopify Fulfillment Netwerk-app. Als je leverancier de overdracht rechtstreeks naar het fulfillmentcentrum verzendt, neem je contact op met hen voor het traceringsnummer. Als je geen traceringsnummer hebt, moet je andere traceergegevens toevoegen. Als je zending lager is dan een volledige vrachtwagen vol (LTL), voeg je een Pro-nummer toe. Als je zending een volledige vrachtwagen vol (FTL) is, voeg je een vrachtbrief (BOL) toe.

Laat het fulfillmentcentrum weten wanneer je je binnenkomende overdracht verwacht, door traceergegevens toe te voegen aan een binnenkomende overdracht nadat je je producten hebt ingepakt, geëtiketteerd en verzonden.

Voeg trackinginformatie toe

Het traceringsnummer of de informatie wordt weergegeven op de pagina individuele binnenkomende overdracht.

Zorg ervoor dat je een geschatte aankomstdatum toevoegt zodra je weet wanneer het fulfillmentcentrum verwacht dat je zending aankomt.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk.
  2. Klik op Binnenkomende overdrachten en open de ingediende overdracht.
  3. Klik in de sectie Traceringsnummer op Traceringsnummer toevoegen.
  4. Voer het traceringsnummer, Pro-nummer of BOL in.
  5. Selecteer je vervoerder in het vervolgkeuzemenu Vervoerder. Als je vervoerder niet wordt vermeld, selecteer je Overig en voer je de traceer-URL in.
  6. Klik op Traceringsnummer opslaan.

Voeg een geschatte aankomstdatum toe

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk.
  2. Klik op Binnenkomende overdrachten en open de ingediende overdracht.
  3. Klik in de sectie Traceringsgegevens op Geschatte aankomstdatum toevoegen.
  4. Selecteer de datum waarop je wilt dat de binnenkomende overdracht bij het fulfillmentcentrum aankomt.
  5. Klik op Datum opslaan.