Inkomende overdrachten beheren

Nadat je een inkomende overdracht hebt gemaakt in de Shopify Fulfillment Netwerk-app, moet je de overdracht bewerken om trackinginformatie en een geschatte aankomsttijd op te nemen. Je kunt ook elke overboeking annuleren die niet bij een fulfillmentcentrum is aangekomen.

Voeg trackinginformatie toe

Je kunt het trackingnummer toevoegen aan een verzonden inkomende overdracht in de Shopify Fulfillment Netwerk-app. Als je leverancier de overschrijving rechtstreeks naar het fulfillmentcentrum stuurt, neem dan contact met hen op voor het trackingnummer. Als je geen trackingnummer hebt, moet je andere trackinginformatie toevoegen:

• Als je zending minder is dan een volledige vrachtwagenlading (LTL), voeg je een pro-nummer toe.
  • Als je zending een volledige vrachtwagenlading (FTL) is, voeg dan een vrachtbrief (BOL) toe.

Het traceringsnummer of de informatie wordt weergegeven op de pagina individuele binnenkomende overdracht.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk.
  2. Klik op Binnenkomende overdrachten en open de ingediende overdracht.
  3. Klik in de sectie Traceringsnummer op Traceringsnummer toevoegen.
  4. Voer het traceringsnummer, Pro-nummer of BOL in.
  5. Selecteer je vervoerder in het vervolgkeuzemenu Vervoerder. Als je vervoerder niet wordt vermeld, selecteer je Overig en voer je de traceer-URL in.
  6. Klik op Traceringsnummer opslaan.

Voeg een geschatte aankomstdatum toe

Je kunt de verwachte datum van aankomst toevoegen aan de ingediende binnenkomende overdracht in de Shopify Fulfillment Netwerk-app. Zorg ervoor dat je een geschatte aankomstdatum toevoegt zodra je weet wanneer het fulfillmentcentrum verwacht dat je zending aankomt.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk.
  2. Klik op Binnenkomende overdrachten en open de ingediende overdracht.
  3. Klik in de sectie Traceringsgegevens op Geschatte aankomstdatum toevoegen.
  4. Selecteer de datum waarop je wilt dat de binnenkomende overdracht bij het fulfillmentcentrum aankomt.
  5. Klik op Datum opslaan.

Een binnenkomende overdracht annuleren

Je kunt een inkomende overdracht annuleren in de Shopify Fulfillment Netwerk-app zolang de overdracht het fulfillmentcentrum niet heeft bereikt.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk.
  2. Klik op Binnenkomende overdrachten en open de ingediende overdracht.
  3. Klik op Meer opties > Annuleren.