Prijzen en facturering

Je hebt toegang tot je huidige en vorige maandelijkse overzichten voor de kosten voor het Shopify Fulfillment Network (SFN) op de pagina Kosten in je SFN-app.

Al je SFN-kosten worden ook aan je Shopify-factuur toegevoegd, zodat je niet meerdere facturen hoeft bij te houden.

De kosten voor je Shopify Fulfillment Network (SFN) worden op verschillende manieren aan je Shopify-factuur toegevoegd:

• op het moment dat de bestelling wordt afgehandeld
  • aan het eind van de dag
  • aan het einde van de kalendermaand

Al je fulfilmentkosten worden bijvoorbeeld onmiddellijk toegevoegd nadat de fulfilment is voltooid, maar al je opslagkosten voor een maand worden toegevoegd aan het einde van die kalendermaand. Meer informatie over SFN-prijzen en kosten.

SFN-kosten worden maandelijks gefactureerd en kunnen een andere factureringscyclus hebben dan je Shopify-factureringscyclus. Je Shopify-factureringscyclus kan variëren op basis van je Shopify-abonnementsperiode en -kosten. Je SFN-factureringscyclus loopt van de eerste tot de laatste dag van een kalendermaand.

In je Shopify-beheercentrum kun je een overzicht van de maandelijkse SFN-kosten bekijken. Je overzicht met SFN-kosten wordt aan het einde van elke maand afgerond en gesloten. Nadat het overzicht is gesloten, kun je een gedetailleerd overzicht exporteren als CSV-bestand.

De SFN-betalingen worden weergegeven op de pagina Betalingen van de SFN-app. Je kunt gedetailleerde informatie over je SFN-betalingen voor de maand zien door op Gegevens bekijken te klikken op de pagina Betalingen van de SFN-app. De volledige facturen worden weergegeven op de pagina Facturen van het Shopify-beheercentrum.

Je kunt de definities voor je tarieven en kosten in de SFN-app bekijken onder Kosten > Prijzen weergeven.