Speciale projecten indienen

Je kunt een fulfillmentcentrum aanvragen om extra werk aan je zendingen te doen dat verder gaat dan het opslaan en verzenden van je producten, zoals het bevestigen van de streepjescodes aan je producten. Om een verzoek te verzenden, maak je een speciaal project vanuit de Shopify Fulfillment Netwerk-app in je Shopify-beheercentrum.

Je kunt speciale projecten aanvragen voor alles dat verder gaat dan het normale werk dat nodig is om je inkomende overboekingen en bestellingen te verwerken:

• productassemblage
  • productaanpassing
  • Kitting
  • kwaliteitscontrole

Je aanvraag voor een speciaal project wordt naar een Merchant Experience Coördinator gestuurd, die de aanvraag op basis van bepaalde vereisten goedkeurt of afwijst.

Vereisten voor een speciaal project

Om een speciaal project te plannen en te schatten, moet het Shopify Fulfillment Netwerk-team de details van het aangevraagde werk kennen. Voeg foto's en video's van processen toe om de nauwkeurigheid te waarborgen.

Elk speciaal project verzoek moet het volgende bevatten:

• alle betrokken SKU's
  • alle niet-SKU-benodigdheden vereist
  • gedetailleerde montageinstructies (foto's en video's indien nodig)
  • hoeveelheden vereist
  • vervaldatum van het project
  • indien van toepassing, eventuele gerelateerde projecten of inkomende transfers
  • indien van toepassing, eventuele nieuwe SKU's die zouden worden gemaakt
  • indien van toepassing, een voorkeur voor een fulfillmentcentrum

Speciaal projectproces

Vraag eerst het speciale project aan in de Shopify Fulfillment Netwerk-app in je Shopify-beheercentrum. Een Merchant Experience-coördinator beoordeelt je verzoek binnen 48 uur.

Als je verzoek wordt goedgekeurd, wordt het vermeld in Speciale projecten> Actie vereist in je Shopify Fulfillment Netwerk-app. Het verzoek bevat schattingen van tijd en kosten die je kunt bekijken. Nadat je akkoord bent gegaan, wordt het project naar het fulfillmentcentrum gestuurd.

Als je verzoek wordt afgewezen, wordt het vermeld in Speciale projecten > Afgewezen in je Shopify Fulfillment Netwerk-app. Mogelijke redenen kunnen de volgende zijn:

• gebrek aan voorraad
  • verzoek geacht buiten capaciteit of vaardigheid voor magazijn
  • vereiste hulpmiddelen of apparatuur is niet beschikbaar

Vraag een bijzonder project aan

Als je een project aanvraagt, zorg er dan voor dat je zeer gedetailleerde instructies voor het project schrijft.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk > Speciale projecten.
  2. Klik op Project aanvragen.
  3. Selecteer het type project en klik vervolgens op Projecttype bevestigen.
  4. Voer een naam in voor het project. Als je een Assemblag-project hebt gekozen, voer je in het veld Artikel de SKU's in van de producten die moeten worden geassembleerd.
  5. Voer in Instructies gedetailleerde instructies voor je speciale project in. Zorg ervoor dat je alle vereiste informatie opneemt.
  6. Optioneel: voeg bijlagen, zoals foto's of video's, toe aan het speciale project.
  7. Klik op Project aanvragen.