Voorraadmeldingen

Shopify gebruikt het verkoopoverzicht van een productvariant en de beschikbare hoeveelheid in een fulfillmentcentrum om te schatten hoeveel dagen voorraad je nog hebt voor een productvariant.

Voorraad weergeven

Klik in de Shopify Fulfillment Netwerk-app op Voorraad in de Shopify Fulfillment Netwerk-app om te zien hoeveel dagen voorraad je hebt voor een variant in een fulfillmentcentrum.

Het aantal dagen voorraad wordt weergegeven in de laatste kolom van de tabel.

Stel voorraadmeldingen in

Je kunt meldingen instellen om aan te geven dat je je voorraad in fulfillmentcentra op voorraad wilt weergeven op basis van het verwachte aantal dagen van de voorraad dat nog over is. Je ontvangt een melding wanneer het aantal dagen van de voorraad voor een variant lager is dan het minimum dat je hebt ingesteld. Voorraadmeldingen worden weergegeven in de app voor je Shopify Fulfillment Netwerk op de tabbladen Overzicht en Voorraad.

Stappen:

1. Klik in de Shopify Fulfillment Netwerk-app op Instellingen.
  2. Stel in het gedeelte Voorraadmeldingen de minimale dagen van voorraad in die je voor je producten nodig hebt.