Verzending met FedEx activeren

Als u met FedEx een korting bent overeengekomen, kunt u uw accountnummer invoeren wanneer u uw FedEx-service activeert, zodat het kortingstarief aan uw klanten wordt weergegeven bij het afrekenen.

U hebt een account bij FedEx nodig voordat u deze koeriersdienst in uw Shopify-winkel kunt activeren.

Ondersteunde verzendkosten FedEx

Nadat u uw FedEx-account hebt gekoppeld, kunt u uw klanten de volgende verzendkosten aanbieden:

• FedEx 2 Day
  • FedEx Express Saver
  • FedEx First Overnight
  • FedEx Ground
  • FedEx Priority Overnight
  • FedEx Standard Overnight

Registreren voor een account bij FedEx

Bezoek de FedEx-website en maak een FedEx-account aan.

Noteer tijdens het configuratieproces van FedEx het accountnummer dat aan u is toegewezen en controleer of uw factuuradres correct is.

U moet deze informatie later opnieuw invoeren en de gegevens moeten exact overeenkomen.

Uw FedEx-inloggegevens ontvangen

Zorg ervoor dat u een account bij FedEx hebt voordat u uw inloggegevens ontvangt.

Meld u aan bij uw FedEx-account en volg de FedEx Web Services-handleiding om uw productsleutels te ontvangen.

Noteer uw Authentication Key, Account Number en Production Meter Number aan het einde van uw registratieproces, omdat u het nodig hebt om FedEx in het Shopify-beheercentrum te activeren.

Wacht op een e-mail van FedEx met uw Production Password, Account Number en Production Meter Number.

Berekende verzending activeren voor FedEx

1. Klik in het gedeelte Koeriersaccounts op Vervoerdersaccount koppelen of Vervoerders beheren.

2. Klik op Account koppelen naast FedEx.

3. Voer in het dialoogvenster FedEx koppelen uw FedEx-inloggegevens in.

4. Optioneel: als u FedEx SmartPost-tarieven hebt ingeschakeld voor FedEx, voert u uw SmartPost Hub-ID in om uw overeengekomen tarieven weer te geven bij het afrekenen.