Verzending met USPS activeren

Als u Shopify Shipping gebruikt om te verzenden vanuit afhandelingslocaties in de Verenigde Staten en Canada, worden de berekende tarieven JeSPS standaard ingeschakeld in uw Shopify-beheercentrum. Je hoeft zich niet te registreren voor een afzonderlijke JeSPS-gebruikers-ID en u kunt aan de slag door een verzendetiket te kopen voor uw volgende bestelling.

Als u met JeSPS een korting bent overeengekomen, kunt je je gebruikers-ID invoeren wanneer je je JeSPS-service activeert in uw Shopify-beheerder, zodat het kortingstarief aan uw klanten wordt weergegeven bij het afrekenen.

Registreren voor een USPS-gebruikers-ID

Registreer u voor een gebruikers-ID voor JeSPS Web Tools door het registratieformulier van JeSPS Web Tools in te vullen.

Wanneer u het registratieproces hebt voltooid, krijgt u per e-mail een gebruikers-ID van JeSPS. Noteer deze ID, aangezien u uw JeSPS-gebruikers-ID nodig hebt om de activering in Shopify te voltooien.

Je gebruikers-ID van USPS Web Tools bestaat uit een combinatie van letters en cijfers, bijvoorbeeld 123ABCDE1234, die automatisch wordt gegenereerd door USPS.

De gebruikers-ID geeft je toegang tot API's voor pakkettracering, tarieven en serviceleveringstandaarden bij USPS wanneer je zich registreert.

Nadat je je account hebt gekoppeld, worden de commerciële tarieven van USPS standaard weergegeven bij het afrekenen. De commerciële tarieven van USPS zijn lager dan de retailtarieven en de labels moeten online worden gekocht. Als je de duurdere tarieven wilt weergeven, kunt je de verkoopprijs inschakelen als je door USPS berekende tarieven toevoegt.