Verzending met USPS activeren

Als u Shopify Shipping gebruikt om te verzenden vanuit afhandelingslocaties in de Verenigde Staten en Canada, worden de berekende tarieven USPS standaard ingeschakeld in uw Shopify-beheercentrum. U hoeft zich niet te registreren voor een afzonderlijke USPS-gebruikers-ID en u kunt aan de slag door een verzendetiket te kopen voor uw volgende bestelling.

Als u met USPS een korting bent overeengekomen, kunt u uw gebruikers-ID invoeren wanneer u uw USPS-service activeert in uw Shopify-beheerder, zodat het kortingstarief aan uw klanten wordt weergegeven bij het afrekenen.

Registreren voor een USPS-gebruikers-ID

Registreer u voor een gebruikers-ID voor USPS Web Tools door het registratieformulier van USPS Web Tools in te vullen.

Wanneer u het registratieproces hebt voltooid, krijgt u per e-mail een gebruikers-ID van USPS. Noteer deze ID, aangezien u uw USPS-gebruikers-ID nodig hebt om de activering in Shopify te voltooien.

Uw gebruikers-ID van USPS Web Tools bestaat uit een combinatie van letters en cijfers, bijvoorbeeld 123ABCDE1234, die automatisch wordt gegenereerd door USPS.

De gebruikers-ID geeft u toegang tot API's voor pakkettracering, tarieven en serviceleveringstandaarden bij USPS wanneer u zich registreert.

Nadat u uw account hebt gekoppeld, worden de commerciële tarieven van USPS standaard weergegeven bij het afrekenen. De commerciële tarieven van USPS zijn lager dan de retailtarieven en de labels moeten online worden gekocht. Als u de duurdere tarieven wilt weergeven, kunt u de verkoopprijs inschakelen als u door USPS berekende tarieven toevoegt.