Aangepaste fulfilmentservice

Met Shopify kun je een fulfilmentservice gebruiken op voorwaarde dat het magazijn dat je gebruikt bestellingen per e-mail kan verwerken. Als er meer dan dat nodig is, kun je een Shopify-partner inhuren om een gepersonaliseerde app te ontwikkelen.

Een fulfilmentservice activeren

Stappen:

Producten instellen voor afhandeling door een aangepaste service

Stappen:

1. Selecteer op de pagina Producten van je winkel het product dat door de aangepaste service moet worden afgehandeld.
  2. Selecteer in de sectie Voorraad in de vervolgkeuzelijst Voorraad wordt opgeslagen op de fulfilmentservice die je wilt gebruiken.
  3. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Een fulfilmentaanvraag naar je aangepaste fulfilmentservice sturen

Wanneer je klaar bent om een bestelling te verzenden, markeer de bestelling als afgehandeld in je Shopify-beheercentrum.

Een aangepaste fulfilmentservice verwijderen

Als je een bepaalde fulfilmentservice niet meer wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat de tarieven van die service bij de checkout niet meer worden aangeboden aan klanten. Als er geen problemen zijn met je account van de fulfilmentservice, kun je de service op ieder moment opnieuw activeren.