Een afhandelingsservice toevoegen

Met Shopify kunt u een afhandelingsservice gebruiken op voorwaarde dat het magazijn dat u gebruikt bestellingen per e-mail kan verwerken. Als de service meer contact nodig heeft, kunt u samenwerken met een Shopify Expert API-ontwikkelaar om een aangepaste app te ontwikkelen.

Een afhandelingsservice activeren

Stappen:

1. Klik in het gedeelte Aanvullende verzendmethoden > Aangepaste orderafhandeling op Afhandelingsservice toevoegen.

2. Voer in het formulier de volgende gegevens in:

- de titel van uw provider voor aangepaste afhandeling - het e-mailadres van je provider voor aangepaste afhandeling

Wanneer u een bepaald artikel of een complete bestelling als vervuld markeert in uw Shopify-beheerder, wordt er een e-mail met alle bestelgegevens naar de afhandelingsservice gestuurd zodat de bestelling voor u kan worden afgehandeld.

1. Klik op Afhandelingsservice toevoegen.

Producten instellen voor afhandeling door een aangepaste service

Als u een externe afhandelingsservice gebruikt voor een product, kan het product niet ook zijn opgeslagen op de locaties die u zelf beheert.

Stappen:

1. Selecteer op de pagina Producten van uw winkel het product dat door de aangepaste service moet worden vervuld.

2. Ga in het gedeelte Voorraad naar het vervolgkeuzemenu Voorraad beheerd door en selecteer de afhandelingsservice die u wilt gebruiken.

3. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Verkochte artikelen verzenden voor aangepaste afhandeling

Een afhandelingsservice levert een artikel pas wanneer u de bestelling als vervuld hebt gemarkeerd in uw Shopify-beheerder.