Een afhandelingsservice verwijderen

Als u een bepaalde afhandelingsservice niet meer wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de tarieven van die service bij het afrekenen niet meer worden aangeboden aan klanten. Als er geen problemen zijn met uw account van de afhandelingsservice, kunt u de service op ieder moment opnieuw activeren.

Stappen:

1. Klik in het gedeelte Aanvullende verzendmethoden > Aangepaste afhandelingsservice op Bewerken naast de afhandelingsservice die u wilt verwijderen.

2. Klik op Verwijderen.

3. Selecteer een nieuwe locatie die de voorraad en niet-afgehandelde bestellingen van deze locatie overneemt.

4. Klik op Verwijderen.

5. Klik op Verwijderen om dit te bevestigen.