Door de vervoerder berekende verzendkosten testen

Als je een account hebt bij Canada Post, FedEx of UPS, kun je je accountintegratie testen en berekende verzendtarieven zien in het Shopify-beheercentrum.

Je moet de door de vervoerder berekende verzendtarieven-functie in het Shopify-abonnement van je winkel hebben om je eigen vervoerdersaccounts te koppelen aan Shopify. Deze functie is opgenomen in de Advanced Shopify- en Shopify Plus-abonnementen en kan aan elk abonnement worden toegevoegd voor een maandelijks bedrag.

Door de vervoerder berekende verzendkosten bekijken

Zodra je je account bij Canada Post, FedEx of UPS hebt geïntegreerd in je Shopify-beheercentrum, kun je de verzendtarieven testen voor specifieke pakkettypen, maten en bestemmingen.

1. Klik in de sectie Accounts en integraties op Integraties beheren.
  2. Klik op Testaccount om de testtool te openen.
  3. Selecteer het type pakket en voer de maat en het gewicht in. De velden 'Verzenden van' en 'Verzenden naar' worden gevuld met de informatie van je standaardlocatie. Wijzig de gegevens voor 'Verzenden van' en 'Verzenden naar' om de voorbeelden van verzendtarieven voor de bestemming te bekijken.
  4. Klik op Testtarieven om voorbeeldtarieven te bekijken.
  5. Klik op Sluiten of op de X om het venster te sluiten of klik op het tabblad Details om verschillende pakketgegevens in te voeren.