Shopify Fulfillment Network

Shopify Fulfillment Network (SFN) is een fulfilmentservice-app waarmee je kunt integreren met een service die voorraad opslaat en bestellingen afhandelt. Shopify werkt samen met Flexport, onze vertrouwde logistieke partner, om deze fulfilmentservice aan te bieden. Flexport gebruikt machine learning en optimalisatietechnologie om overal te verzenden, tijd te besparen en de bedrijfsgroei te versnellen.

Je kunt je aanmelden via Shopify met de SFN-app en fulfilment met enkele klikken uitbesteden aan Flexport. Nadat je Flexport hebt ingesteld, kun je voorraadoverdrachten controleren en de fulfilment van bestellingen volgen zonder het Shopify-beheercentrum te verlaten. Nadat je een bestelling hebt ontvangen, worden de producten met pick & pack in Flexport verzameld en verzonden naar de klant. De meeste zendingen in de Verenigde Staten worden binnen drie dagen bezorgd.

De SFN-app vereenvoudigt verzending en fulfilment op de volgende manieren:

• Je hebt de optie om voorraad naar één fulfilmentcentrum te verzenden. Flexport distribueert voorraad via een netwerk van fulfilmentcentra, zodat producten dicht bij de klanten worden opgeslagen.
  • Verzenden is snel en betaalbaar. Flexport kiest automatisch de beste verzendoptie om producten snel en tegen een consistente en transparante prijs te bezorgen.
  • Je bespaart tijd en kosten bij het beheren van retouren. Flexport verwerkt retouren voor je en herbevoorraadt snel de geretourneerde voorraad voor de volgende verkoop.

De SFN-app is geschikt voor je bedrijf als je bedrijf aan de volgende criteria voldoet: