Voorraadmeldingen

Shopify gebruikt het verkoopoverzicht van een productvariant en de beschikbare hoeveelheid in een fulfillmentcentrum om te schatten hoeveel dagen voorraad je nog hebt voor een productvariant.

Voorraad weergeven

De overzichtspagina van je Shopify Fulfillment Netwerk (SFN)-app heeft een gedeelte met een voorraadoverzicht waar de volgende gegevens worden weergegeven:

Informatie over het gedeelte voorraadoverzicht
Sectietitel Beschrijving
Fulfillmentcentrum Als je voorraad hebt bij meerdere SFN-fulfilmentcentra, geeft deze kolom de fulfillmentcentra weer waar je voorraad is opgeslagen. Als je voorraad hebt in één centrum, wordt deze kolom niet weergegeven.
Totaal aantal producten Het totale aantal unieke SKU's dat je in een fulfillmentcentrum hebt.
Voorraad laag Het totale aantal unieke SKU's dat een lage voorraadhoeveelheid heeft op basis van je instellingen voor dagen minimumvoorraad. Je kunt op het pictogram **▾** klikken om een lijst artikelen weer te geven waarvan de voorraad op dat fulfillmentcentrum laag is.
Inkomend Het totale aantal unieke SKU's dat binnenkomt via een inkomende overdracht naar een fulfillmentcentrum. Je kunt op **▾** klikken om een lijst met artikelen weer te geven die binnenkomen bij dat fulfillmentcentrum.

Stel voorraadmeldingen in

Je kunt meldingen instellen om je eraan te herinneren om je voorraad bij te vullen die is opgeslagen in fulfillmentcentra, gebaseerd op het verwachte aantal dagen van de voorraad dat nog over is. Je ontvangt een melding wanneer het aantal dagen van de voorraad voor een variant lager is dan het minimum dat je hebt ingesteld. Voorraadmeldingen worden weergegeven in de app voor je Shopify Fulfillment Netwerk op de tabbladen Overzicht en Voorraad.

Stappen:

1. Klik in de Shopify Fulfillment Netwerk-app op Instellingen.
  2. Stel in het gedeelte Voorraadmeldingen de minimale dagen van voorraad in die je voor je producten nodig hebt.