Product- en overdrachtslabels downloaden voor het verzenden van producten naar het Shopify Fulfillment Network

Nadat je een verzendmethode hebt gekozen om je producten naar Shopify Fulfillment Network (SFN) te verzenden, download je de labels voor je zending.

Elke zending die je naar SFN verzendt, moet van de volgende labels voorzien zijn:

• Productlabels die aangeven welke producten in een doos worden verpakt.
  • Overdrachtslabels die je zending identificeren wanneer deze aankomt bij een SFN-fulfilmentcentrum.

Voorkom ontvangstfouten, vertragingen en vergoedingen voor niet-naleving en zorg ervoor dat er voor alle producten in je zending labels worden gedownload, afgedrukt en bijgewerkt. Zie de richtlijnen voor Small Parcel- en Freight-zendingen voor informatie over de juiste labelplaatsing voor je verzendmethode.

SFN-productlabels downloaden

1. Ga in de SFN-app naar Binnenkomende overdrachten en selecteer een ingediende binnenkomende overdracht.
  2. Als je geen verzendmethode hebt geselecteerd in de sectie Een verzendmethode kiezen, selecteer je een van de volgende opties:

• SMALL PARCEL
    • FREIGHT
  3. Selecteer Productlabels in de sectie Verpakking en etikettering.

4. Selecteer de Labelgrootte die je printer ondersteunt.

5. Klik op Labels downloaden.

Nadat je de productlabels hebt gedownload en afgedrukt, pak je je producten in en bevestig je de labels volgens de verpakkings- en labelrichtlijnen van jouw verzendmethode:

SFN-overdrachtslabels downloaden

1. Ga in de SFN-app naar Binnenkomende overdrachten en selecteer een ingediende binnenkomende overdracht.
  2. Als je geen verzendmethode hebt geselecteerd in de sectie Een verzendmethode kiezen, selecteer je een van de volgende opties:

• SMALL PARCEL
    • FREIGHT
  3. Selecteer Overdrachtslabels in de sectie Verpakking en etikettering.

4. Selecteer de Labelgrootte die je printer ondersteunt.

5. Klik op Labels downloaden.

Nadat je de overdrachtslabels hebt gedownload en afgedrukt, kun je je zending inpakken en labelen volgens de verpakkings- en labelrichtlijnen voor je verzendmethode: