Voorraadmeldingen voor het Shopify Fulfillment Network

Je kunt meldingen instellen om je eraan te herinneren om meer voorraad naar het Shopify Fulfillment Network (SFN) te verzenden wanneer je voorraadniveaus laag zijn. Wanneer je een voorraadmelding instelt, kies je wanneer je een melding wilt ontvangen op basis van het verwachte aantal dagen voorraad dat je over hebt.

Je ontvangt een melding wanneer het aantal dagen van de voorraad voor een variant lager is dan het minimum dat je hebt ingesteld. Voorraadmeldingen worden weergegeven in de SFN-app op de tabbladen Overzicht en Voorraad.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Stel in het gedeelte Voorraadmeldingen de minimale dagen van voorraad in die je voor je producten nodig hebt.