Beheer je verzendserviceniveaus voor het Shopify Fulfillment Network

Je kunt je verzendtarieven aanpassen aan de tarieven die door SFN worden aangeboden met behulp van niveaus van verzendservice.

Zorg ervoor dat de namen van je verzendtarieven zijn voltooid voordat je je tarieven aanpast. Als je de naam van een verzendtarief moet wijzigen wanneer je je tarieven in aanpast, wijzig je eerst de naam van het tarief in de verzend- en bezorginstellingen van je Shopify-beheercentrum en vervolgens het tarief in de Shopify Fulfillment Network-app.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte Niveaus verzendservices op Services beheren.
  4. Selecteer het verzendtarief dat je op elk serviceniveau wilt instellen.
  5. Klik op Opslaan.

Lees meer informatie over het bewerken van de namen voor je verzendtarieven en het instellen van je verzendtarieven.