Pakbonnen bewerken

Elk pakket dat is afgehandeld door Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) bevat een afgedrukte Shopify-pakbon voor die bestelling. SFN-fulfillmentcentra printen de pakbon die je in je Shopify-beheercentrum bekijkt. Sommige fulfillmentcentra drukken pakbons af op 8,5 bij 11 inch (11 inch) papier, en andere fulfillmentcentra drukken pakbons af als labels van 4 bij 6 inch (4 bij 6 inch).

In de volgende tabel wordt weergegeven hoe je pakbonnen worden afgedrukt op beide grootten papier op basis van het standaard Shopify-sjabloon en het aanbevolen SFN-sjabloon. Om je pakbonsjablonen leesbaarder te maken op een kleinere paginagrootte, kun je je pakbonsjabloon wijzigen in het SFN-sjabloon.

Pakbonsjablonen afgedrukt op verschillende papierformaten
Papierformaat Standaard Shopify-sjabloon SFN-sjabloon
8,5 x 11 inch
4 x 6 inch

Je pakbonnen worden weergegeven met Liquid, een sjabloontaal gemaakt door Shopify. Wanneer je je pakbonsjabloon voor SFN bijwerkt, worden de pakbonnen die je met Shopify afdrukt, ook in die indeling afgedrukt.

Je verliest eventuele aanpassingen die je hebt aangebracht aan je pakbonnen als je de SFN aanbevolen template gebruikt.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Verzending en bezorging.
  2. Klik in het gedeelte Pakbonnen op Bewerken.
  3. Markeer alle code in de editor en verwijder deze vervolgens.
  4. Download de pakbontemplate van SFN. - Als je wilt dat je bestelnotities op de pakbon worden weergegeven, download dan het SFN-pakbontemplate-tekstbestand.

5. Kopieer alle Liquid-code in het template-bestand en plak deze vervolgens in de editor.

6. Selecteer Voorbeeldsjabloon om je wijzigingen te bekijken.

7. Klik op Opslaan.

Als je je pakbon weer wilt wijzigen naar het standaard Shopify-sjabloon, kun je op Terugzetten naar standaard klikken op de bewerkingspagina.