Pakbonnen bewerken

Elk pakket dat door Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) wordt vervuld, bevat een afgedrukte Shopify-pakbon voor die bestelling. Sommige SFN-fulfillmentcentra drukken pakbonnen af op papier van 8,5 bij 11 inch en andere fulfillmentcentra drukken pakbonnen af als labels van 4 bij 6 inch.

In de volgende tabel wordt weergegeven hoe je pakbonnen worden afgedrukt op beide grootten papier op basis van het standaard Shopify-sjabloon en het aanbevolen SFN-sjabloon. Om je pakbonsjablonen leesbaarder te maken op een kleinere paginagrootte, kun je je pakbonsjabloon wijzigen in het SFN-sjabloon.

Pakbonsjablonen afgedrukt op verschillende papierformaten
Papierformaat Standaard Shopify-sjabloon SFN-sjabloon
8,5 x 11 inch
4 x 6 inch

Je pakbonnen worden weergegeven met Liquid, een sjabloontaal gemaakt door Shopify. Wanneer je je pakbonsjabloon voor SFN bijwerkt, worden de pakbonnen die je met Shopify afdrukt, ook in die indeling afgedrukt.

Stappen

1. Ga in je Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Verzending en bezorging.
  2. Klik in het gedeelte Pakbonnen op Bewerken.
  3. Markeer alle code in de editor en verwijder deze vervolgens.
  4. Download het tekstbestand voor het SFN-pakbonsjabloon.
  5. Kopieer alle Liquid-code in het bestand en plak deze vervolgens in de editor.
  6. Selecteer Voorbeeldsjabloon om je wijzigingen te bekijken.
  7. Klik op Opslaan.

Als je je pakbon weer wilt wijzigen naar het standaard Shopify-sjabloon, kun je op Terugzetten naar standaard klikken op de bewerkingspagina.