Toegang tot je Shopify Fulfillment Network-kosten

Je hebt toegang tot je huidige en vorige maandelijkse overzichten voor de kosten van Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) op de pagina Kosten in je SFN-app. Voor elke fulfilmentaanvraag worden gedetailleerde kosten weergegeven in de sectie*Fulfilmentkosten.*

Al je SFN-kosten worden ook aan je Shopify-factuur toegevoegd, zodat je niet meerdere bonnen hoeft bij te houden.

Toegang tot SFN-kosten

1. Ga vanuit je Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op Kosten.
  3. Optioneel: als je toegang wilt tot de gedetailleerde kosten, selecteer je een maand in de sectie Maand tot heden of Kosten uit het verleden, en klik je vervolgens op Details bekijken.

Eerdere SFN-kosten exporteren

Voor een gedetailleerd overzicht van je kosten, kun je kosten van vorige maanden als CSV-bestanden naar je computer exporteren.

Stappen

1. Ga vanuit je Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op Kosten.
  3. Klik in de sectie Kosten uit het verleden op Exporteren.

De volgende CSV-bestanden worden naar je computer gedownload in een ZIP-bestand:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv