Toegang tot je Shopify Fulfillment Netwerk-kosten

De kosten voor het Shopify Fulfillment Netwerk (SFN) worden toegevoegd aan je Shopify-factuur, zodat je niet meerdere bonnen hoeft bij te houden.

Een overzicht van je kosten is te vinden op je maandelijkse Shopify-factuur.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Facturering.
  2. Klik in het gedeelte Recente facturen op de factuur die je wilt openen.
  3. Klik binnen de factuur op de sectie Apps.

Voor een gedetailleerd overzicht van je eerdere betalingen van de SFN-app, klik je op Facturen > Exporteer naar CSV. Vier CSV-bestanden worden op je computer opgeslagen via een ZIP-bestand:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv

Open de bestanden voor een meer gedetailleerde uitsplitsing van elke kostensoort.