Speciale projecten indienen

Je kunt een aanvraag doen om een fulfillmentcentrum extra werk te laten doen voor je verzendingen buiten het opslaan en verzenden van je producten, zoals de barcodes verbinden met je producten. Maak een speciaal project aan vanuit de Shopify Fulfillment Netwerk-app (SFN) in je Shopify-beheercentrum om een aanvraag in te sturen.

Je kunt speciale projecten aanvragen voor alles dat verder gaat dan het normale werk dat nodig is om je inkomende overboekingen en bestellingen te verwerken:

• productassemblage
  • productaanpassing
  • vooraf samengestelde kits
  • kwaliteitscontrole

Je aanvraag voor een speciaal project wordt naar een Merchant Experience Coordinator gestuurd, die de aanvraag op basis van bepaalde vereisten goedkeurt of afwijst.

Vereisten voor een speciaal project

SFN heeft de details van het werk dat je aanvraagt nodig om een speciaal project in te plannen en de kosten in te schatten. Voeg foto's en video's van processen toe om de nauwkeurigheid te waarborgen. Elk speciaal project, behalve etikettering, heeft een minimum duur van één uur. Dit betekent dat als je een project indient dat minder dan een uur in beslag neemt, je toch een uur werk in rekening wordt gebracht.

Elk speciaal project verzoek moet het volgende bevatten:

• alle betrokken SKU's
  • alle niet-SKU-benodigdheden vereist
  • gedetailleerde montageinstructies (foto's en video's indien nodig)
  • hoeveelheden vereist
  • vervaldatum van het project
  • indien van toepassing, eventuele gerelateerde projecten of inkomende transfers
  • indien van toepassing, eventuele nieuwe SKU's die zouden worden gemaakt
  • indien van toepassing, een voorkeur voor een fulfillmentcentrum

Speciaal projectproces

Eerst vraag je het speciale project aan via de SFN-app in je Shopify-beheercentrum. Een Merchant Experience Coordinator bekijkt je aanvraag binnen 48 uur.

Als je aanvraag wordt goedgekeurd, vind je deze terug in Speciale projecten > Actie vereist in je SFN-app. Je aanvraag geeft de schatting van tijd en kosten weer zodat je deze kan bekijken. Als je deze accepteert, wordt het project verstuurd naar de fulfillmentcentra.

Als je aanvraag is afgewezen, vind je deze terug in Speciale Projecten > Afgewezen in je SFN-app. Mogelijke redenen voor afwijzing zijn onder andere:

• gebrek aan voorraad
  • verzoek geacht buiten capaciteit of vaardigheid voor magazijn
  • vereiste hulpmiddelen of apparatuur is niet beschikbaar

Vraag een bijzonder project aan

Als je een project aanvraagt, zorg er dan voor dat je zeer gedetailleerde instructies voor het project schrijft.

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Shopify Fulfillment Netwerk > Speciale projecten.
  2. Klik op Project aanvragen.
  3. Selecteer het type project en klik vervolgens op Projecttype bevestigen.
  4. Voer een naam in voor het project. - Als je een Montageproject hebt geselecteerd, voer je in het veld Instructies de SKU's in van de producten die moeten worden samengesteld.

5. Voer in Instructies gedetailleerde instructies voor je speciale project in. Zorg ervoor dat je alle vereiste informatie opneemt.

6. Optioneel: voeg bijlagen, zoals foto's of video's, toe aan het speciale project.

7. Klik op Project aanvragen.