Inloggen op de Shopify-app met biometrie

Je kunt biometrie instellen om in te loggen op de Shopify-app. Door gebruik te maken van biometrie kun je snel inloggen door je gezicht of vingerafdruk te scannen om je Shopify-winkel te beheren, zodat de gegevens van je winkel veilig zijn.

De Shopify-app slaat je biometrie niet op. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van de instellingen voor biometrische gegevens die al zijn geconfigureerd op je mobiele apparaat.

Als je problemen ondervindt met de authenticatie van je biometrische gegevens, kun je nog steeds zonder biometrie inloggen bij je winkel. Klik op Aanmeldingsgegevens gebruiken om je aan te melden met een wachtwoord wanneer je een prompt krijgt met de vraag om biometrisch te ontgrendelen.

Biometrie instellen voor de Shopify-app

Stel eerst biometrie in op je mobiele apparaat, als je dat nog niet hebt gedaan. Elk mobiel apparaat is anders, dus controleer de instellingen op je mobiele apparaat om biometrie in te stellen.