Ondersteunde browsers

Om Shopify te kunnen gebruiken, gebruik je een bijgewerkte webbrowser. Als je niet de nieuwste versie van je browser gebruikt, heb je mogelijk geen toegang tot het Shopify-beheercentrum of heb je geen toegang tot alle functies ervan. Voor de beste resultaten gebruik je Shopify met de nieuwste versie van Google Chrome.

Shopify ondersteunt de nieuwste twee versies van alle belangrijke browsers, tenzij anders vermeld. Enkele browsers die veel worden gebruikt om Shopify te gebruiken:

Als je browser een melding geeft dat deze moet worden bijgewerkt wanneer je toegang probeert te krijgen tot Shopify, volg dan de prompts die op het scherm verschijnen. Als de melding niet verdwijnt nadat je je browser hebt bijgewerkt, wis dan je cache. Zie De cache leegmaken van elke browser voor meer informatie over het wissen van je cache in verschillende browsers.