Ondersteunde browsers

Om Shopify te kunnen gebruiken, gebruik je een bijgewerkte webbrowser. Als je de nieuwste versie van je browser niet gebruikt, heb je mogelijk geen toegang tot je Shopify-beheercentrum of heb je geen toegang tot al de functies ervan. Krijg voor de beste resultaten toegang tot Shopify met behulp van de nieuwste versie van Google Chrome.

Shopify ondersteunt de nieuwste twee versies van alle browsers, tenzij anders vermeld. Sommige browsers die vaak worden gebruikt om toegang tot Shopify te krijgen, omvatten het volgende:

Als in je browser een bericht wordt weergegeven dat je jouw browser moet bijwerken wanneer je toegang probeert te krijgen tot Shopify, werk je je browser bij door de prompts op het scherm te volgen. Als het bericht nog steeds wordt weergegeven nadat je je browser hebt bijgewerkt, moet je je cache wissen. Zie Hoe je cookies kunt wissen in Chrome, Firefox, Safari en andere browsers voor meer informatie over het wissen van je cache in verschillende browsers.