Productvariantmetaveld toevoegen

De actie productvariant-Metaveld toevoegen voegt een Metaveld toe aan de productvariant die de workflow triggert, of werkt een bestaand Metaveld van die productvariant bij.

Velden

De actie productvariant-Metaveld toevoegen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie 'productvariant-Metaveld toevoegen'.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een Metaveld-naamruimte is een opslag voor een groep Metavelden. Door Metavelden te groeperen in een naamruimte voorkom je dat je Metavelden met elkaar botsen.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de Metaveld-waarde.
Waarde Vereist. De waarde is de informatie die in het Metaveld wordt opgeslagen. Een waarde wordt altijd opgeslagen als tekenreeks, ongeacht het type Metaveld.
Type Het gegevenstype van de Metaveld-waarde.

Triggers

De actie productvariant-Metaveld toevoegen heeft verborgen velden die toegevoegd zijn door de trigger. Deze velden, Product-ID en Productvariant-ID, bepalen aan welk product en welke productvariant er een Metaveld moet worden toegevoegd. De product-ID en de productvariant-ID zijn standaard ingesteld en kunnen niet worden gewijzigd.

De actie productvariant-Metaveld toevoegen kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een productvariant-Metaveld toevoegt wanneer de voorraadaantallen gelijk zijn aan of kleiner zijn dan nul

In deze voorbeeldworkflow wordt een productvariant-Metaveld aan een productvariant toegevoegd wanneer de voorraadaantallen gelijk zijn aan of kleiner zijn dan nul.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.