Organisatiemanagement

Het Shopify-beheercentrum van je organisatie is een uitbreiding op het standaard Shopify-beheercentrum. Als je meerdere winkels beheert, kun je met het Shopify-beheercentrum van je organisatie op organisatorisch niveau opereren in plaats van op het niveau van de individuele winkel. Gebruikers die toegang hebben gekregen tot het Shopify-beheercentrum van je organisatie, kunnen acties uitvoeren in meerdere winkels in je organisatie die van invloed zijn op gebruikers, winkels en Shopify-workflows.

De voordelen van het gebruik van het Shopify-beheercentrum van je organisatie

Het Shopify-beheercentrum van je organisatie beschikt over de volgende functies om je te helpen je organisatie efficiënter te beheren.

De voordelen van het gebruik van het Shopify-beheercentrum van je organisatie
Functie Beschrijving
Analyse-overzichten Met Analyse-overzichten kun je het volgende doen:
  • De totale verkoop en bestellingen voor je gehele organisatie bekijken.
  • De totale verkoop en bestellingen voor specifieke winkels bekijken,
  • Toegang krijgen tot analyses over de prestaties van een specifieke winkel.
Shopify Flow-beheer Met Shopify Flow-beheer kun je het volgende doen:
  • Bouw nieuwe workflows.
  • Workflows controleren en bewerken.
  • Workflows in winkels inschakelen zonder de Flow-app te installeren.
  • Workflows direct van een winkel naar een andere kopiëren.
Gebruikersmanagement Met Gebruikersbeheer kun je het volgende doen:
  • Voeg nieuwe gebruikers toe aan je organisatie.
  • Gebruikers in bulk opnieuw activeren, onderbreken of verwijderen.
  • Toegang toewijzen of verwijderen van functies op organisatieniveau.
  • Beheer toegang en machtigingen op winkelniveau.
  • Maak rollen aan die toegang op organisatieniveau en machtigingen op winkelniveau combineren en voeg rollen toe aan gebruikers.
  • Tweestapsverificatie afdwingen.
Je winkel beheren Winkelbeheer geeft je de kans om het volgende te doen:
  • Bekijk en krijg toegang tot alle winkels in je organisatie.
  • Winkels filteren op type of status.