Workflows controleren

Nadat een workflow is uitgevoerd, kun je de prestaties en het gedrag ervan volgen via de workflowpagina. Op de pagina workflow wordt een Samenvattingvan de workflow weergegeven, waar je de triggers, voorwaarden en acties van de workflow kunt bekijken.

In het gedeelte workflow -uitvoering kun je ervoor kiezen alle workflow-uitvoeringen weer te geven, die worden uitgevoerd, geslaagde flows of mislukte flows. Je kunt ook extra filters toevoegen om specifieke workflow-uitvoeringen te vinden.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar apps > Shopify flow.
  2. Klik op de workflow die je wilt controleren.
  3. Als je de ID van een specifieke workflow hebt geregistreerd om deze later te controleren, kun je deze in het veld Filteren invoeren.
  4. Klik op datum om te filteren op een specifiek datumbereik. Kies je begindatum en scrol omlaag om een einddatum te selecteren. Workflowgegevens worden zeven dagen bewaard, dus workflow-uitvoeringen ouder dan zeven dagen worden niet weergegeven.
  5. Klik op statusom te filteren op een specifieke workflow-status. Je kunt filteren op: - Workflows die worden uitgevoerd
    • Workflows die zijn geslaagd en acties hebben ondernomen
    • Workflows die zijn geslaagd, maar geen acties hebben ondernomen
    • Workflows die zijn mislukt

Er kan een vertraging optreden tussen het moment dat een workflow wordt uitgevoerd en het moment dat de resultaten worden weergegeven in je Shopify-beheercentrum.