Producttags toevoegen

Met de actie Producttags toevoegen wordt een tag toegevoegd aan het product dat de workflow triggert.

Op deze pagina

Velden

De actie Producttags toevoegen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt bij de actie Producttags toevoegen.
Veld Beschrijving
Tags De tags die je aan een product kunt toevoegen. Tags zijn hoofdlettergevoelig. Als je meerdere tags wilt toevoegen, doe je een van de volgende dingen:
  • Vul elke tag apart in door deze in te typen en vervolgens de Enter-knop in te drukken.
  • Vul meerdere tags in door ze tussen komma's te plaatsen. Spaties tussen komma's worden verwijderd.

Als je bijvoorbeeld tag1,tag2,tag3 invult en daarna op de Enter-knop drukt, wordt tag1,tag2,tag3 in de actie weergegeven. Als de actie wordt uitgevoerd, worden drie aparte tags toegevoegd: tag1, tag2 en tag3.

Triggers

Bij de actie Producttags toevoegen is een verborgen veld toegevoegd door de trigger. Dit veld, Product-ID, verwijst naar het product waaraan tags moeten worden toegevoegd. De product-ID is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

De actie Producttags toevoegen kan worden gebruikt in workflows die beginnen met de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een tag toevoegt wanneer een product aan de winkel wordt toegevoegd

In deze voorbeeldworkflow wordt de tag new arrival toegevoegd aan alle pas aangemaakte producten.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk de tagsAdd-mutatie.