Product verbergen

Met de actie Product verbergen wordt het product dat de workflow triggert, niet-beschikbaar gemaakt op de geselecteerde verkoopkanalen.

Op deze pagina

Triggers

De actie Product verbergen heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Product-ID, bepaalt welk product wordt verborgen. De product-ID is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

De actie Verberg product kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een product verbergt wanneer de voorraad gelijk is aan of kleiner is dan 10

In deze voorbeeldworkflow worden producten verborgen wanneer de voorraad van dat artikel gelijk is aan of kleiner is dan tien.

API-gegevens

Bekijk de publishableUnpublish-mutatie voor meer informatie.