Bestelling markeren als betaald

Met de actie Bestelling markeren als betaald markeer je de bestelling die de workflow activeert als betaald. Met deze actie leg je de betaling niet vast. Voor meer informatie over wanneer je een bestelling als betaald moet markeren, bekijk je de informatie over uitgestelde betalingen.

Op deze pagina

Triggers

De actie Markeer bestelling als betaald heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Bestellings-ID, bepaalt welke bestelling gemarkeerd wordt als betaald. De bestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet bewerkt worden.

De actie Markeer bestelling als betaald kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een bestelling markeert als betaald wanneer deze door een klant vanaf een specifiek e-mailadres is geplaatst

In deze voorbeeldworkflow wordt een bestelling gemarkeerd als betaald wanneer deze door een klant vanaf een specifiek e-mailadres is geplaatst.

API-gegevens

Bekijk de mutatie orderMarkAsPaid voor meer informatie.