Conceptbestellingstags verwijderen

Met de actie Conceptbestellingstags verwijderen worden tags verwijderd uit de conceptbestelling die de workflow activeert.

Op deze pagina

Velden

De actie Verwijder tags van conceptbestelling bevat de volgende velden.

Velden die gebruikt worden in de actie Verwijder tags van conceptbestelling.
Veld Beschrijving
Tags De tags die worden verwijderd uit de conceptbestelling. Tags zijn hoofdlettergevoelig. Neem een van de volgende stappen om meerdere tags te verwijderen:
  • Vul elke tag apart in door deze in te typen en vervolgens de Enter-knop in te drukken.
  • Vul meerdere tags in door ze tussen komma's te plaatsen. Spaties tussen komma's worden verwijderd.

Als je bijvoorbeeld tag1,tag2,tag3 invult en daarna op de Enter-knop drukt, wordt tag1,tag2,tag3 in de actie weergegeven. Als de actie wordt uitgevoerd, worden drie aparte tags toegevoegd: tag1, tag2 en tag3.

Triggers

De actie Verwijder tags van conceptbestelling heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Conceptbestellings-ID, bepaalt van welke conceptbestelling de tags worden verwijderd. De conceptbestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet worden bewerkt.

De actie Conceptbestellingtags verwijderen kan worden gebruikt in workflows die beginnen met de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een tag verwijdert als een conceptbestelling wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt de tag active verwijderd uit alle nieuwe conceptbestellingen.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk de tagsRemove-mutatie.