Product uit collectie verwijderen

Met de actie Product uit collectie verwijderen wordt het product dat de workflow activeert, uit een collectie verwijderd.

Op deze pagina

Velden

De actie Verwijder product uit collectie bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt bij de actie Product uit collectie verwijderen.
Veld Beschrijving
Collecties De collecties waaruit het product wordt verwijderd. Klik op Collecties selecteren om de collecties te selecteren waaruit het product moet worden verwijderd.

Triggers

De actie Verwijder product uit collectie heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Product-ID, bepaalt welk product verwijderd wordt uit een collectie. De product-ID is standaard ingesteld en kan niet worden bewerkt.

De actie Verwijder product uit collectie kan worden gebruikt in workflows die beginnen met de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een product uit een collectie verwijdert wanneer een product wordt gearchiveerd

In deze voorbeeldworkflow wordt een product uit een collectie verwijderd wanneer de productstatus verandert van actief in gearchiveerd.

API-gegevens

Bekijk de mutatie collectionRemoveProducts voor meer informatie.