Verwijder metaveld productvariant

Met de actie Metaveld voor productvariant verwijderen verwijder je metavelden van de productvariant die de workflow triggert.

Op deze pagina

Velden

De actie Verwijder metaveld voor productvariant bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie Verwijder metaveld voor productvariant.
Veld Beschrijving
Naamruimte van metaveld Vereist. Een naamruimte van een metaveld is een opslag voor een groep metavelden. Door metavelden te groeperen in een naamruimte, voorkom je dat je metavelden botsen met andere metavelden.
Sleutel Vereist. Een sleutel is een id voor de metaveldwaarde.

Triggers

De actie Verwijder metaveld voor productvariant heeft verborgen velden die toegevoegd zijn door de trigger. Deze velden, namelijk Product-ID en Productvariant-ID, bepalen van welk product en van welke productvariant de metavelden verwijderd worden. De product-ID en de productvariant-ID zijn standaard ingesteld en kunnen niet worden bewerkt.

De actie Verwijder metaveld voor productvariant kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die het productvariant-metaveld verwijdert wanneer de voorraad van de variant lager is dan 10

In deze voorbeeldworkflow wordt een productvariant-metaveld verwijderd wanneer de voorraad van de variant lager is dan 10.

API-gegevens

Voor meer informatie, bekijk het MetafieldInput-inputobject.