Connectors in Shopify Flow

Met connectors kun je specifieke apps gebruiken om triggers te maken op basis van informatie uit de app of om een actie te maken die een app gebruikt. Wanneer je een trigger gebruikt, verzendt de app gegevens naar Flow. Wanneer je een actie gebruikt, verzendt Flow gegevens naar de app.

Workflows maken met connectors

Met connectors kun je workflows maken met triggers en acties van apps. Als je een app in een workflow wilt gebruiken, moet je een app met een ingebouwde connector hebben geïnstalleerd.

Stappen:

1. Installeer en stel een app in die een connector heeft gebouwd.
  2. Stel de app in. Afhankelijk van de app kan dit het maken van een account, het abonneren op een betaalde service of het toevoegen van informatie over je winkel omvatten.
  3. Maak een nieuwe workflow aan.
  4. Triggers die connectors gebruiken, worden gestart met een melding van een app, terwijl acties die connectors gebruiken door apps worden genomen als gevolg van een melding van Flow.
    1. Maak een trigger of actie aan in Flow.
    2. Selecteer de service die je wilt gebruiken in de lijst Geïnstalleerd.
    3. Als je een trigger maakt, selecteer je het evenement dat de workflow start. Als je een actie aan het maken bent, selecteer de actie die je wilt dat de app onderneemt.

Voorwaarden kunnen niet worden ingesteld met behulp van connectors.

Beperkingen en bekende problemen

• Als je een workflow hebt die een connector-app gebruikt en je deze in een winkel wilt uitvoeren, moet die connector-app in die winkel zijn geïnstalleerd.
  • Als je de verificatie-instellingen voor de Asana-, Google Sheets-, Slack -of Trello-connectoren wilt wijzigen, moet je winkel een kopie van de Flow-app hebben geïnstalleerd. Log in bij de winkel en gebruik de Flow-app om de connector-instellingen te wijzigen.
  • Als je de Flow-app uit een winkel verwijdert, zijn je workflows voor die winkel uitgeschakeld.

Apps die werken met Flow

AgeChecked

AgeChecked-logo

Controleer de leeftijd van de klant en biedt een compatibele oplossing voor de verkoop van producten met leeftijdsbeperkingen met AgeChecked.

Triggers voor de Agechecked-connector
Activeren Beschrijving
AgeChecked Customer Failure Start wanneer een klant niet door de leeftijdscontrole is gekomen.
AgeChecked Customer Success Start wanneer een klant door de leeftijdscontrole is gekomen.
Acties voor de AgeChecked-connector
Actie Beschrijving
AgeChecked Verification Voer een AgeChecked-controle uit voor de bestelling en de klant. Zorg ervoor dat de bestellings-ID met deze actie wordt doorgegeven.

Algolia Search and Discovery

Algolia-logo

Bouw een ervaring met producten zoeken en ontdekken waarmee je conversies in je winkel flink verhoogt met Algolia Search and Discovery.

Triggers voor de Algolia Search and Discovery-connector
Activeren Beschrijving
Topzoekopdrachten Start elke dag en haalt de meestgebruikte zoekopdrachten in je winkel en de meest populaire resultaten op.
Zoekopdrachten zonder resultaten Start elke dag en haalt de zoekopdrachten op die geen resultaten opleveren voor je winkel.
Gepauzeerde index Start wanneer je zoekindexering is gepauzeerd in Algolia.

Alpaca: Afhaling en bezorging

Alpaca: logo voor afhaling en bezorging

Bied lokale bezorging aan je klanten met aanpasbare bezorgtarieven met Alpaca: Afhaling en bezorging.

Triggers voor de Alpaca: Afhaling en bezorging-connector
Activeren Beschrijving
Boeking gewijzigd Start wanneer een geplande datum of tijd voor een bestelling wordt gewijzigd.
Bestelling aangemaakt Begint wanneer een bestelling wordt aangemaakt.

Appify

Appify-logo

Acties voor de Appify-connector
Actie Beschrijving
Verstuur pushmelding Stuur een pushmelding naar een klant.

Arigato-automatisering

Arigato Automation-logo

Maak workflows aan om routinetaken te automatiseren met Arigato-automatisering.

Triggers voor de Arigato-automatiseringsconnector
Activeren Beschrijving
Binnenkomende trigger-gebeurtenis Start wanneer Mr. Arigato een trigger verzendt naar Flow.

Asana

Asana-logo

Organiseer teamtaken en informatie met betrekking tot je winkel in Asana.

Acties voor de Asana-connector
Actie Beschrijving
Asana-taak aanmaken Maak een nieuwe taak aan in een Asana-project.

Weer op voorraad: klantmeldingen

Weer op voorraad-logo

Breng je klanten op de hoogte wanneer een product beschikbaar is met Weer op voorraad: klantmeldingen.

Triggers voor de connector Weer op voorraad: klantmeldingen
Activeren Beschrijving
Vraag naar productvariant gewijzigd Start wanneer het vraagniveau voor een productvariant verandert.

Weer-op-voorraad-productmeldingen

Logo voor Weer-op-voorraad-productmeldingen

Ontvang meldingen over weer op voorraad, niet op voorraad, pre-order en herbevoorraden met Weer-op-voorraad-productmeldingen.

Triggers voor de connector Weer-op-voorraad-productmeldingen
Activeren Beschrijving
Weer op voorraad Start wanneer een product weer op voorraad is.
Weer-op-voorraad-abonnement Start wanneer een Weer-op-voorraad-abonnement is aangemaakt.
Geabonneerd op weer-op-voorraadmelding Start wanneer een klant zich abonneert om te worden gewaarschuwd wanneer een product weer op voorraad is.

Op maat gemaakte verzending

Bespoke Shipping-logo

Neem volledige controle over je verzendtarieven met Op maat gemaakte verzending.

Acties voor de connector Op maat gemaakte verzending
Actie Beschrijving
Bestellingen tellen Houdt een telling van de bestellingen per dag bij.
Attributen voor winkelwagen instellen Stelt een attribuut voor een winkelwagen in.

Betere prijs

Better Price-logo

Hiermee kunnen klanten met Betere prijs om een lagere prijs vragen.

Triggers voor de connector Betere prijs
Activeren Beschrijving
Betere prijs aangevraagd Start wanneer een klant om een betere prijs voor een product vraagt.

Bulkkortingen

Bulk Discounts-logo

Genereer duizenden kortingen voor je partners en affiliates met Bulkkortingen.

Triggers voor de connector Bulkkortingen
Activeren Beschrijving
Kortingscodes aangemaakt Start wanneer batches van 100 kortingscodes worden aangemaakt.

Callback

Callback-logo

Neem sneller contact op met je potentiële klanten met Callback.

Triggers voor de connector Callback
Activeren Beschrijving
Callback aangevraagd Start wanneer een nieuwe callback wordt aangevraagd.

Promoties en upsells checkout

Checkout Promotions en Upsells-logo

Laat je omzet groeien door een upselling in een klik en gratis artikelen na aankoop te bieden metPromoties en upsells checkout.

Triggers voor de connector Checkoutpromoties en -upsells
Activeren Beschrijving
Promotie verzilverd Start wanneer een promotie is verzilverd en de betaling, indien van toepassing, is bevestigd.
Promotie niet verzilverd Start wanneer een klant de betaling voor een promotie niet voltooit en het promotieproduct uit de bestelling wordt verwijderd.

Collabs

Checkout Promotions en Upsells-logo

Verkoop meer via affiliates met minder inspanning. Gebruik de gratis Shopify Collabs-app om repetitieve affiliateprogrammataken te automatiseren met kant-en-klare Shopify Flow-templates.

Triggers voor de Shopify Collabs-connector
Activeren Beschrijving
Maker goedgekeurd Begint wanneer een maker is goedgekeurd en lid wordt van de community.
Maker aangevraagd Begint wanneer een maker aan aanvraag indient om lid te worden van de community.
Cadeau geclaimd Begint wanneer een maker een aangeboden cadeau claimt.
Bestelling toegeschreven Begint wanneer een bestelling aan een maker wordt toegeschreven.
Niveau toegewezen Begint wanneer een maker aan een nieuw niveau is toegewezen.
Acties voor de Shopify Collabs-connector
Actie Beschrijving
Aanvrager goedkeuren Hiermee keur je de samenwerkersaanvraag van een maker goed en wijzig je de status van aanvrager naar actieve samenwerking.
E-mail verzenden Stuur een aangepast e-mailbericht rechtstreeks naar de geselecteerde maker.
Niveau toewijzen Wijs de maker toe aan een specifiek commissieniveau.
Cadeau aanmaken Maak een inwisselbaar cadeau aan voor de maker.

Conjured-lidmaatschappen

Conjured Memberships-logo

Maak een VIP-klantklasse aan met een betaald ledenprogramma met Conjured-lidmaatschap.

Triggers voor de connector Conjured-lidmaatschap
Activeren Beschrijving
Lidmaatschap opgezegd Start wanneer een lidmaatschap wordt opgezegd.
Betaling lidmaatschap niet gelukt Start wanneer de betaling voor een lidmaatschap niet is gelukt.
Betaling lidmaatschap geslaagd Start wanneer de betaling voor een lidmaatschap is geslaagd.
Lidmaatschap opnieuw geactiveerd Start wanneer een lidmaatschap opnieuw wordt geactiveerd.
Lidmaatschap gestart Start wanneer een lidmaatschap wordt gestart.

Conjured Referrals

Conjured Referrals-logo

Geef je verkopen een boost met Conjured Referrals, een aanpasbaar referralprogramma.

Triggers voor de connector Conjured Referrals
Activeren Beschrijving
Gedeeld door voorstander Start wanneer een voorstander een referral-link deelt.
Aanmelding voorstander Start wanneer een voorvechter hun naam en e-mailadres invoert in je referral-programma.
Aanmelding vriend Start wanneer een vriend naam en e-mailadres invoert om een kortingscode te verzilveren in je referralprogramma.
Succesvolle referral Start wanneer een vriend iets bestelt met de verzilverde kortingscode, als de bestelling niet is geannuleerd of terugbetaald wanneer de e-mail met de beloning voor een voorstander wordt verzonden.

Cursussen

Cursussen-logo

Zet je winkel om in een online cursusplatform met Cursussen.

Triggers voor de connector Cursussen
Activeren Beschrijving
Cursus voltooid Start wanneer een cursus door een klant wordt voltooid.

Covet.pics - Instagram-feed

Covet.pics-logo

Automatiseer Instagram om een Instagram Feed-pagina aan te maken of upload je eigen foto's met Covet.pics - Instagram Feed.

Triggers voor de connector Covet.pics - Instagram Feed
Activeren Beschrijving
Fotoaanvraag Start wanneer Covet.pics een fotoaanvraag aanmaakt.

Connector voor Google Analytics

Connector voor Google Analytics-logo

Ontvang geavanceerde Google Analytics-tracking voor je winkel met Connector voor Google Analytics.

Acties voor de Connector voor Google Analytics-connector
Actie Beschrijving
Klantgebeurtenis Google Analytics Stuurt een aangepaste gebeurtenis naar Google Analytics en koppelt deze aan klantgedrag, zoals van welke campagne ze afkomstig zijn en waar ze door hebben gebladerd.
Bestelgebeurtenis Google Analytics Stuurt een aangepaste gebeurtenis naar Google Analytics en koppelt deze aan de klant die de bestelling heeft geplaatst, zoals van welke campagne ze afkomstig zijn en waar ze door hebben gebladerd.

CRM PLUS on LINE

CRM PLUS on LINE-logo

Implementeer CRM-maatregelen en social loginfuncties met behulp van officiële LINE-accounts met CRM PLUS on LINE.

Triggers voor de CRM PLUS on LINE-connector
Activeren Beschrijving
Integratie van social login toegevoegd voor klanten Begint een workflow wanneer een klant het formulier voor social login-integratie gebruikt vanaf de registratiepagina voor nieuwe leden of Mijn pagina.
Acties voor de CRM PLUS on LINE-connector
Actie Beschrijving
Een Flex-bericht sturen op LINE stuurt een Flex-bericht naar een klant op LINE. Je kunt alleen een bericht sturen naar de beoogde klant als je die als vriend hebt op LINE.
Een sms sturen op LINE Stuurt een sms naar een klant via LINE. Je kan alleen een bericht sturen naar de beoogde klant als je die als vriend hebt op LINE.
Een bericht van voltooiing van de zending sturen op LINE Stuurt een melding naar een klant op LINE dat een zending met goederen is voltooid. Hiervoor is het vereist dat het telefoonnummer van de klant geregistreerd is.
Een melding van voltooiing aankoop sturen op LINE Stuurt een melding naar een klant op LINE dat een productaankoop is voltooid. Hiervoor is het vereist dat het telefoonnummer van de klant geregistreerd is.

Customer Tagger

Customer Tagger-logo

Gebruik workflows met meerdere voorwaarden om tags toe te passen op en te verwijderen uit klantrecords op basis van klantgedrag met Customer Tagger.

Triggers voor de connector Customer Tagger
Activeren Beschrijving
Bestelling verwerkt Start wanneer een bestelling wordt verwerkt en een klant mogelijk door Customer Tagger is getagd

Dotdigital Engagement Cloud

Dotdigital Engagement Cloud-logo

Automatiseer en personaliseer e-mailmarketing, sms, social en chat met Dotdigital Engagement Cloud.

Acties voor de connector Dotdigital Engagement Cloud
Actie Beschrijving
Contactpersoon aanmaken of bijwerken Maakt een contactpersoon aan in Engagement Cloud of werkt de contactpersoon bij als deze al bestaat.
Aan marketingprogramma toevoegen Voegt klant toe aan een bestaand omnichannel-marketingprogramma in Engagement Cloud.
Transactie-e-mail verzenden Verzendt een transactie-e-mail met behulp van een bestaande Engagement Cloud-campagne.

Edit Order by Cleverific

Edit Order by Cleverific-logo

Gebruik geavanceerde orderbewerking, automatisering van bestellingen en bestellingenbeheer met Edit Order by Cleverific.

Acties voor de connector Edit Order door Cleverific
Actie Beschrijving
Bundels uitvouwen Vouwt gebundelde producten uit tot de losse onderdelen voor eenvoudige fulfilment. Deze actie is alleen beschikbaar in de vroege toegangsfase. Configureer productbundels in Bestelling bewerken.
Artikelen bewerken en toevoegen Bewerkt een bestelling door een of meer artikelen toe te voegen.

Emarsys-marketingplatform

Emarsys Marketing Platform-logo

Lever echte één-op-één gepersonaliseerde omnichannel-ervaringen om vertrouwde, loyale en duurzame klantrelaties op te bouwen met Emarsys-marketingplatform.

Acties voor de connector Emarsys-marketingplatform
Actie Beschrijving
Negatieve feedback na aankoop Triggert een gebeurtenis in Emarsys wanneer een negatieve productrecensie is aangemaakt.
Positieve feedback na aankoop Triggert een gebeurtenis in Emarsys wanneer een positieve productrecensie wordt aangemaakt.
Contactgegevens instellen Stelt een klantveld in op een bepaalde waarde in de Emarsys-contactendatabase.
Externe gebeurtenis triggeren (algemeen) Triggert alle externe gebeurtenissen in Emarsys.
Verlanglijst Weer op voorraad Triggert een gebeurtenis in Emarsys om een melding te geven aan klanten wanneer producten op hun verlanglijst weer op voorraad zijn.
Verlanglijst Prijsdaling Triggert een gebeurtenis in Emarsys om klanten een melding te geven wanneer producten op hun verlanglijst in de uitverkoop zijn.
Verlanglijst Herinnering Triggert een gebeurtenis in Emarsys om klanten eraan te herinneren dat ze producten in hun verlanglijst hebben staan.

Enquire Post-Purchase Surveys

Enquire Post-Purchase Surveys-logo

Enquêtes na aankoop aanbieden en een first-party dataset opbouwen met klantinzichten met Enquêtes na aankoop.

Triggers voor de connector Enquêtes na aankoop
Activeren Beschrijving
Reactie op enquête aangemaakt (verouderd) Start wanneer een nieuwe reactie op een enquête wordt ingediend.
Nieuwe reactie op enquête Start wanneer een klant reageert op een winkelenquête.

Evey Evenementen & tickets

Evey Events & Tickets-logo

Verkoop tickets voor je persoonlijke of online evenementen met Evey Evenementen & tickets.

Triggers voor de connector Evey Evenementen & tickets
Activeren Beschrijving
Deelnemer aangemaakt of bijgewerkt Start wanneer een deelnemer wordt aangemaakt, bijgewerkt of geannuleerd.
Deelnemer aangemaakt of bijgewerkt met bestelling Start wanneer een deelnemer wordt aangemaakt, bijgewerkt of geannuleerd met een Shopify-bestelling.

Flits: pagina klantaccount

Flits: Customer Account Page-logo

Een samenvatting maken van alle klantgegevens, zoals profiel, bestelgeschiedenis, recent bekeken producten en bezorgingsadressen op één plek met Flits: klantaccountpagina.

Acties voor de connector Flits: klantaccountpagina
Actie Beschrijving
Kredietaanpassing bij fulfilment bestelling Past het Flits-winkeltegoedsaldo aan wanneer een bestelling wordt afgehandeld.

Formulierbouwer met bestand uploaden

Form Builder with File Upload-logo

Vergroot je omzet met responsieve formulieren voor mobiele apparaten die op elk apparaat werken met Formulierbouwer met bestand uploaden.

Triggers voor de connector Formulierbouwer met bestand uploaden
Activeren Beschrijving
Formulierbouwer Start wanneer een formulier wordt ingediend.

Afhandelen synchroniseren

Fulfill Sync-logo

Automatiseer het volgen van het afhandelen van bestellingen via verzendbestanden van verkopers, leveranciers, dropshippers, verzendservices of magazijnen met Afhandelen synchroniseren.

Triggers voor de connector Afhandelen synchroniseren
Activeren Beschrijving
Bestelling aangemaakt Begint wanneer een bestelling wordt aangemaakt.

Cadeaubonnen en loyaliteitsprogramma

Gift Cards and Loyalty Program-logo

Start een loyaliteitsprogramma met referrals, winkeltegoed en beloningen met Cadeaubonnen en loyaliteitsprogramma.

Acties voor de connector Cadeaubonnen en loyaliteitsprogramma
Actie Beschrijving
Een cadeabon afgeven Geeft een cadeaubon uit aan klanten met behulp van aangepaste e-mailparameters.

Google Sheets voor Shopify Flow

Google Sheets for Shopify Flow-logo

Spreadsheets aanmaken en delen met Google Sheets voor Shopify Flow.

Acties voor de connector Google Sheets voor Shopify Flow
Actie Beschrijving
Rij toevoegen aan spreadsheet Plaatst een rij onder aan een Google Sheets-spreadsheet.

Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk

Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk-logo

Beheer al je ondersteuning en klantenservice op één plek met Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk.

Acties voor de connector Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk
Actie Beschrijving
Ticket aanmaken Maakt een ticket aan met één interne opmerking in Gorgias.

Growave - Loyaliteit, verlanglijst +3

Growave - Loyalty, Wishlist +3-logo

Maak een loyaliteitsprogramma aan, bied beloningen aan en verzamel referrals en productrecensies met Growave - Loyaliteit, verlanglijst +3.

Triggers voor de connector Growave - Loyaliteit, verlanglijst +3
Activeren Beschrijving
De favoriete artikelen van de klant zijn weer op voorraad Start wanneer een productvariant waarin de klant geïnteresseerd is, weer op voorraad is.
De favoriete artikelen van de klant wachten Een reeks triggers over opgeslagen verlanglijstartikelen.
De favoriete producten van de klant zijn beschikbaar Start wanneer productvarianten waarin de klant is geïnteresseerd, beschikbaar zijn in je winkel.
De verlanglijst van de klant is binnenkort uitverkocht Start wanneer productvarianten waarin de klant is geïnteresseerd, binnenkort uitverkocht zijn.
Verlanglijsten van de klant zijn in de uitverkoop Start wanneer productvarianten waarin de klant is geïnteresseerd, in de uitverkoop zijn.
Een recensie voor recent gekocht artikel vragen Een reeks triggers over een recensie voor een gekocht artikel.
Iemand heeft een vraag gesteld Start wanneer een klant een vraag over een product stelt.
Iemand heeft een recensie achtergelaten Start wanneer een recensie wordt achtergelaten in je winkel.

Huckleberry Subscriptions

Huckleberry Subscriptions-logo

Ondersteuning van verschillende kortings- en verkoopopties voor abonnementen met Huckleberry Subscriptions.

Triggers voor de Huckleberry Subscriptions-connector
Activeren Beschrijving
Op het moment van de eerste aankoop Start wanneer een klant diens eerste aankoop doet via de Huckleberry Subscriptions-app.
Op het moment van de tweede en volgende aankopen Start als een klant aankopen doet via de Huckleberry Subscriptions-app na diens eerste bestelling.
Bij het wijzigen van het bezorgadres Start als het bezorgadres verandert voor producten die gekocht zijn via de Huckleberry Subscriptions-app.
Als de leverdatum verandert Start als de leverdatum verandert voor producten die gekocht zijn via de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij overslaan Start als de volgende betaling wordt overgeslagen voor producten die gekocht zijn via de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij het annuleren van het overslaan Start als een overgeslagen betaling wordt geannuleerd voor producten die gekocht zijn via de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij het wijzigen van het abonnement Start als je het abonnement verandert voor producten die gekocht zijn via de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij pauzeren Start als een betaling wordt opgeschort voor producten die gekocht zijn via de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij het verwijderen van een product Start als een product wordt verwijderd dat gekocht is via de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij het wijzigen van producten Start als een product dat is gekocht via de Huckleberry Subscriptions-app wordt gewijzigd naar een ander product.
Bij het toevoegen van producten Start als een product wordt toegevoegd aan een abonnement dat is aangemaakt door de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij het kopen van extra producten Start als extra producten worden gekocht via de Huckleberry Subscriptions-app.
Bij het veranderen van de betaalmethode Start als de betaalmethode voor een abonnement dat is aangemaakt door de Huckleberry Subscriptions-app wordt gewijzigd.
Als de hoeveelheid verandert Start als het aantal producten dat is gekocht via de Huckleberry Subscriptions-app wordt gewijzigd.
Op het moment van een betalingsfout Start als een betaling mislukt voor een aankoop via de Huckleberry Subscriptions-app.
Op het moment van melding n dagen vóór de vereffeningsdatum Start op een bepaalde tijdspan vóór de datum van de volgende betaling voor producten die zijn gekocht via de Huckleberry Subscriptions-app.
Op het moment van annulering Start als een abonnement dat is aangemaakt via de Huckleberry Subscriptions-app wordt geannuleerd.

Kaleyra

Kaleyra-logo

Gebruik de kracht van sms-communicatie met Kaleyra.

Acties voor de connector Kaleyra
Actie Beschrijving
Sms verzenden bij aanmaken bestelling Verzendt een sms wanneer een bestelling wordt aangemaakt.

Klaviyo - E-mailmarketing

Klaviyo-logo

Verzend gepersonaliseerde e-mail-, sms-berichten- en aanmeldingsformulieren met Klaviyo - e-mailmarketing.

Acties voor de connector Klaviyo - e-mailmarketing
Actie Beschrijving
Een evenement volgen Pusht een evenement naar Klaviyo.
Campagne aanmaken Verzendt een campagne met behulp van een lijst en template uit je Klaviyo-account.

Klevu - Geavanceerd zoeken

Klevu - Advanced Search-logo

Bouw een zelflerende zoek- en ontdekkingservaring met Klevu - Geavanceerd zoeken.

Triggers voor de connector Klevu - Geavanceerd zoeken
Activeren Beschrijving
Topzoekopdrachten Start elke dag en haalt de topzoekopdrachten en de topzoekopdrachten met nul resultaten van de afgelopen twee dagen op.
Acties voor de connector Klevu - Geavanceerd zoeken
Actie Beschrijving
Product in zoekopdracht promoten/lager zetten Promoot een product of zet een product lager in Klevu-zoekresultaten door de boostingscore toe te passen. Deze actie kan alleen worden gebruikt in een workflow die begint met de trigger Voorraadaantallen gewijzigd .

Kmetric - Realtime analytics

Kmetric-logo

Identificeer het best gewaardeerde kanaal, het gedrag van klanten en inzichten in productvermelding met Kmetric - realtime analytics.

Acties voor de connector Kmetric - realtime analytics
Actie Beschrijving
Weer registreren Slaat een logboek op van weersveranderingen.

Launchpad

Launchpad-logo

Gebeurtenissen plannen, coördineren en uitvoeren, zoals uitverkopen, productvrijgaves en herbevoorraden voorraad met Launchpad.

Triggers voor de Launchpad-connector
Activeren Beschrijving
Gebeurtenis gestart Start wanneer een Launchpad-gebeurtenis begint.
Gebeurtenis beëindigd Start wanneer een Launchpad-gebeurtenis eindigt.

LimeSpot Personalizer

LimeSpot Personalizer-logo

Krijg productaanbevelingen, upselling, cross-selling, bundels en contentpersonalisatie met LimeSpot Personalizer.

Acties voor de connector LimeSpot Personalizer
Actie Beschrijving
Aangepaste gebeurtenis LimeSpot Triggert een aangepast evenement dat moet worden afgehandeld door doelgroepsegmentatie.

Loox: fotobeoordelingen

Loox-logo

Verzamel authentieke productrecensies met behulp van slimme en aanpasbare e-mails voor recensieaanvragen metLoox - fotobeoordelingen.

Triggers voor de connector Loox - fotobeoordelingen
Activeren Beschrijving
Nieuwe recensie Start wanneer een nieuwe recensie wordt ontvangen.

Loyaliteit, beloningen en referrals

Loyalty, Rewards and Referrals-logo

Beheer je klantloyaliteit- en referralprogramma met Loyaliteit, beloningen en referrals.

Triggers voor de connector Loyaliteit, beloningen en referrals
Activeren Beschrijving
Klant verplaatst naar segment 'Terugwinnen' Start wanneer een klant wordt verplaatst naar het loyaliteitssegment 'Terugwinnen'.
Klant heeft genoeg punten voor beloning Start wanneer een klant voldoende punten heeft verdiend om een loyaliteitsbeloning te verzilveren.
Klant is een niveau omlaag geplaatst Start wanneer een klant naar een lager loyaliteitsniveau wordt verplaatst dan het huidige.
De klant is vandaag jarig Start om 9.00 uur op de dag van de verjaardag van een klant.
Klant is een niveau omhoog geplaatst Start wanneer een klant naar een loyaliteitsniveau wordt verplaatst dat hoger is dan het huidige niveau.
Klant verplaatst naar segment 'Risicolopend' Start wanneer een klant wordt naar het loyaliteitssegment 'Risicolopend' wordt verplaatst.
De klant is vandaag jarig Start om 9.00 uur, 7 dagen voor de verjaardag van een klant.
Acties voor de connector Loyaliteit, beloningen en referrals
Actie Beschrijving
Punten toevoegen Voegt goedgekeurde punten toe voor een klant.
Niveau wijzigen Verplaatst een klant naar een nieuw loyaliteitsniveau.

Marsello

Marsello-logo

Lever een naadloze omnichannel-marketingervaring met Marsello.

Acties voor de connector Marsello
Actie Beschrijving
Punten toevoegen Voegt goedgekeurde punten toe voor een klant.

Mechanic

Mechanic-logo

Gebruik automatisering om je workflow te versnellen met Mechanic.

Triggers voor de connector Mechanic
Activeren Beschrijving
Mechanic heeft klantgegevens verzonden Start wanneer een flow-actie van Mechanic een klant-ID verzendt.
Mechanic heeft algemene gegevens verzonden Start wanneer een flow-actie van Mechanic gegevens verzendt zonder een specifieke bron-ID op te nemen.
Mechanic heeft bestellingsgegevens verzonden Start wanneer een flow-actie van Mechanic een bestellings-ID verzendt.
Mechanic heeft productgegevens verzonden Start wanneer een flow-actie van Mechanic een product-ID verzendt.
Acties voor de connector
Actie Beschrijving
Gebeurtenis verzenden naar Mechanic Maakt een Mechanic-gebeurtenis aan met een door de gebruiker gedefinieerd onderwerp en gegevens die moeten worden verwerkt door een Mechanic-taak.

MESA

Mesa-logo

Koppel je apps en schakel workflowautomatisering in met MESA.

Acties voor de MESA-connector
Actie Beschrijving
Verzenden naar MESA Start een MESA-workflow vanuit een stap in een Shopify Flow-workflow.

Nosto

Nosto-logo

Maak consistente en gepersonaliseerde winkelervaringen aan op basis van klantgedrag met Nosto.

Acties voor de Nosto-connector
Actie Beschrijving
Klanten toevoegen aan Nosto-segmenten Voegt een klant toe aan een Nosto-segment.

Okendo: Productrecensies en UGC

Okendo-logo

Leg krachtig bewijs uit de socials vast en vestig er de aandacht op, bijvoorbeeld productbeoordelingen en -recensies, foto's en video's van klanten en messageboards voor vragen en antwoorden met Okendo: Productrecensies en UGC.

Triggers voor de connector Okendo: Productrecensies en UGC
Activeren Beschrijving
Okendo-recensie aangemaakt Start wanneer een recensie wordt aangemaakt in Okendo.

Omnisend e-mailmarketing en sms

Omnisend-logo

Zet winkelbezoekers om in klanten met vooraf gebouwde omnichannel-automatiseringen met Omnisend e-mailmarketing en sms.

Acties voor de connector Omnisend e-mailmarketing en sms
Actie Beschrijving
Een gebeurtenis volgen Pusht een gebeurtenis naar je Omnisend-account.
De klant aanmaken of bijwerken Maakt een nieuwe klant aan of heeft een bestaande klant bijgewerkt in je Omnisend-account.

OpenAI

Logo van OpenAI

Genereer tekst op basis van dynamische prompts die je in je winkel wilt gebruiken. Met deze actie wordt de Api voor voltooiing van OpenAI aangeroepen. Om de OpenAI-connector te kunnen gebruiken, moet je een account maken met OpenAI en een API-sleutel krijgen. Zie de documenten van OpenAI voor tips om snel te schrijven.

Acties voor de OpenAI-connector
Actie Beschrijving
Tekst genereren Genereert tekst op basis van de opgegeven prompt en parameters.

Ordersify: Automatiseringstags

Ordersify: Automation Tags-logo

Tag bestellingen, klanten en producten automatisch met Ordersify: Tagautomatisering.

Acties voor de connector Ordersify: Tagautomatisering
Actie Beschrijving
Klanten taggen Tagt klanten met gedefinieerde regels uit Ordersify.
Bestellingen taggen Tagt bestellingen met gedefinieerde regels uit Ordersify.
Producten taggen Tagt producten met gedefinieerde regels uit Ordersify.

Order Merger

Order Merger-logo

Combineer bestellingen en verzend ze samen met Order Merger.

Triggers voor de connector Order Merger
Activeren Beschrijving
Bestellingen samengevoegd Start wanneer bestellingen worden samengevoegd door Order Merger.

Order Tagger

Order Tagger-logo

Maak workflows aan om tags toe te voegen op basis van orderregel, leverdatum, postcode, bestellingsattributen, voorraadniveaus en bestaande tags met Order Tagger.

Triggers voor de connector Order Tagger
Activeren Beschrijving
Bestelling verwerkt Start wanneer een bestelling is verwerkt door Order Tagger.

Bestelling volgen door TrackingMore

Order Tracking by TrackingMore-logo

Importeer automatisch je trackingnummers met Bestelling volgen door TrackingMore.

Triggers voor de connector Bestelling volgen door TrackingMore
Activeren Beschrijving
Bestelstatus bijwerken Start wanneer een bestelstatus wordt bijgewerkt.

Bestelling volgen met Parcel Panel

Parcel Panel Order Tracking-logo

Bied automatische meldingen over het volgen en de bezorging van pakketten met Bestelling volgen met Parcel Panel.

Triggers voor de connector Bestelling volgen met Parcel Panel
Activeren Beschrijving
Bestelstatus bijwerken Start wanneer de status van een bestelling wordt bijgewerkt.

Plobal Mobile Apps Builder

Plobal Mobile Apps Builder-logo

Bouw eigen mobiele apps zonder code te gebruiken met Plobal Mobile Apps Builder.

Acties voor de connector Plobal Mobile Apps Builder
Actie Beschrijving
Individuele pushmelding Stuur een pushmelding naar een afzonderlijke gebruiker van een mobiele app.
Pushmelding en masse Stuur een promotionele pushmelding naar alle gebruikers van de mobiele app.

Poloriz - shoppable-verhalen

Poloriz - Shoppable Stories-logo

Maak automatisch shoppable-verhalen aan van je vermeldingen met Potoriz - shoppable-verhalen.

Triggers voor de connector Poloriz - shoppable-verhalen
Activeren Beschrijving
Nieuw product Start wanneer een nieuw product wordt aangemaakt.

Pre-order Manager - Pre-order

Pre-Order Manager - PreOrder-logo

Schakel pre-orders in voor producten die niet op voorraad zijn en producten die binnenkort verkrijgbaar zijn met Pre-Order Manager - Pre-order.

Triggers voor de connector Pre-Order Manager - Pre-order
Activeren Beschrijving
Pre-order aangemaakt Start wanneer een nieuwe pre-order is aangemaakt.

Product Checkup

Product Checkup-logo

Scan je producten op ontbrekende afbeeldingen, beschrijvingen en meer met Product Checkup.

Triggers voor de connector Product Checkup
Activeren Beschrijving
Product toegevoegd Start wanneer een nieuw product wordt toegevoegd.

PushOwl-webpushmeldingen

PushOwl-logo

Converteer eenmalige bezoekers in trouwe klanten met pushmeldingen van PushOwl-webpushmeldingen.

Acties voor de connector PushOwl-webpushmeldingen
Actie Beschrijving
Pushmelding verzenden Stuur een pushmelding naar een abonnee.
Pushcampagne verzenden Stuur een pushmelding naar alle abonnees.

Upselling en cross-selling ReConvert

ReConvert-logo

Verhoog de verkoop door je bedankpagina te optimaliseren met talrijke upsell- en cross-sellmogelijkheden met Upselling en cross-selling ReConvert.

Triggers voor de connector Upselling en cross-selling ReConvert
Activeren Beschrijving
Klant heeft productreview ingediend Start wanneer een klant een productreview indient op de bedankpagina.
Klant heeft vraag beantwoord Start wanneer een klant een antwoord op een enquête na aankoop op de bedankpagina indient.
Bestelling gevolgd door klant Start wanneer een klant op de track-knop op de bedankpagina klikt.
ReConvert door klant gebruikt Start wanneer een klant een bestelling plaatst met behulp van een van de ReConvert-widgets.
Klant heeft verjaardag ingediend Start wanneer een klant zijn/haar verjaardag indient op de bedankpagina.
Acties voor de connector Upselling en cross-selling ReConvert
Actie Beschrijving
Verjaardag van de klant bijwerken Werkt de verjaardag van een klant bij in ReConvert.

REVIEWS.io

REVIEWS.io-logo

Verzamel recensies van je klanten met REVIEWS.io.

Triggers voor de REVIEWS.io-connector
Activeren Beschrijving
Nieuwe negatieve bedrijfsrecensie op REVIEWS.io Start wanneer een nieuwe negatieve bedrijfsrecensie wordt ingediend op REVIEWS.io.
Nieuwe negatieve productrecensie op REVIEWS.io Start wanneer een nieuwe negatieve productrecensie wordt ingediend op REVIEWS.io.
Nieuwe positieve bedrijfsrecensie op REVIEWS.io Start wanneer een nieuwe positieve bedrijfsrecensie wordt ingediend op REVIEWS.io.
Nieuwe positieve productrecensie op REVIEWS.io Start wanneer een nieuwe positieve productrecensie wordt ingediend op REVIEWS.io.
Nieuwe bedrijfsrecensie op REVIEWS.io Start wanneer een nieuwe bedrijfsrecensie wordt ingediend op REVIEWS.io.
Nieuwe productrecensie op REVIEWS.io Start wanneer een nieuwe productrecensie wordt ingediend op REVIEWS.io.
Nieuwe REVIEWS.io-recensie met afbeeldingen Start wanneer een nieuwe productrecensie met een of meer afbeeldingen wordt ingediend op REVIEWS.io.
Nieuwe REVIEWS.io-recensie met video's Start wanneer een nieuwe productrecensie met een of meer video's wordt ingediend op REVIEWS.io.
Acties voor de REVIEWS.io-connector
Actie Beschrijving
REVIEWS.io-uitnodigingen deactiveren Deactiveert uitnodigingen voor product- en bedrijfsbeoordelingen voor een bestelling.
Uitnodiging REVIEWS.io voor een bedrijfsbeoordeling in wachtrij zetten Zet een uitnodiging voor een bedrijfsrecensie op REVIEWS.io in de wachtrij.
Uitnodigingen REVIEWS.io in wachtrij zetten Zet uitnodigingen voor product- en bedrijfsbeoordelingen op REVIEWS.io in de wachtrij.
Uitnodiging voor een productrecensie op REVIEWS.io in wachtrij zetten Zet uitnodigingen voor productrecensies op REVIEWS.io in de wachtrij.
Afmelden voor REVIEWS.io Voegt een klant toe aan de afmeldlijst voor REVIEWS.io.

Rivo: Rewards & Loyalty

Rivo-logo

Bouw klantloyaliteit op en verhoog herhaalde verkopen met Rivo: Rewards & Loyalty.

Triggers voor de connector Rivo: Rewards & Loyalty
Activeren Beschrijving
Klant is een niveau omlaag geplaatst Gaat in wanneer een klant naar een lager niveau dan het huidige gaat.
Klant is een niveau omhoog geplaatst Gaat in wanneer een klant naar een hoger niveau dan het huidige gaat.
Acties voor de connector Rivo: Rewards & Loyaly
Actie Beschrijving
Punten toevoegen Levert een klant loyaliteitspunten op voor alles.
Punten toevoegen voor een aangepaste actie Gebruik dit alleen als je een aangepaste actie in de app hebt ingesteld. Dit activeert de punten die de klant voor de aangepaste actie moet krijgen.
Punten toevoegen voor een recensie Voegt punten toe voor een recensie. Maakt automatisch verbinding met je recensie-instellingen in de app.
VIP-niveau van klant bijwerken Stelt het VIP-niveau van een klant in.

Sales Team

Sales Team-logo

Beheer je verkoopteam en geef ze de benodigde tools om succesvol te zijn met Sales Team.

Triggers voor de connector Sales Team
Activeren Beschrijving
Conceptbestelling annuleren Start wanneer een bestelling die door een verkoper is geplaatst, wordt geannuleerd.

Scribeless

Scribeless-logo

Stuur klanten gepersonaliseerde, handgeschreven notities met Scribeless.

Acties voor de Scribeless-connector
Actie Beschrijving
Nieuwe ontvanger toevoegen Voegt een nieuwe ontvanger toe aan een bestaande campagne.

ShopHire Careers-pagebuilder

ShopHire Careers Page Builder-logo

Trek kandidaten aan met een carrièrepagina, vacatures, aangepaste sollicitatieformulieren, vragenlijsten voor kandidaten, marketing op social media en kandidaten volgen met ShopHire Careers-pagebuilder.

Triggers voor de connector ShopHire Careers-pagebuilder
Activeren Beschrijving
Vacature gesloten Start wanneer een nieuwe vacature wordt gesloten.
Nieuwe kandidaat Start wanneer een nieuwe kandidaat op een vacature solliciteert.
Vacature geopend Start wanneer een nieuwe vacature wordt geopend.

Slack

Slack-logo

Maak teamcommunicatie en samenwerking op één berichtenplatform mogelijk met Slack .

Acties voor de Slack-connector
Actie Beschrijving
Slack-bericht verzenden Verzendt een bericht naar een gebruiker of kanaal in een Slack-team.

Smile: Rewards & Loyalty

Smile: Rewards & Loyalty-logo

Trek je trouwste klanten aan en behoud ze met Smile: Rewards & Loyalty.

Acties voor de connector Smile: Rewards & Loyaly
Actie Beschrijving
Smile-activiteit verzenden Verzendt een activiteit naar Smile.

Sms-melding

SMS Alert-logo

Faciliteer de communicatie met je klanten met Sms-melding.

Acties voor de connector Sms-melding
Actie Beschrijving
Sms verzenden Verzendt een sms-bericht

Automatisering sms-marketing

SMS Marketing Automation-logo

Verzend meldingen voor producten die weer op voorraad zijn en berichten over verlaten winkelwagens, vergroot je lijst met contactpersonen en verzamel inzichten over je sms-tekstmarketingcampagnes met Automatisering sms-marketing.

Triggers voor de connector Automatisering sms-marketing
Activeren Beschrijving
Sms ontvangen Start wanneer er een binnenkomende sms wordt ontvangen.
Acties voor de connector Automatisering sms-marketing
Actie Beschrijving
Sms verzenden aan klanten Verzendt een sms-bericht naar je klanten.
Sms verzenden Verzendt een sms-bericht via de app Automatisering sms-marketing.

Sms, webpush, e-mail - FirePush

SMS, Web Push, Email - FirePush-logo

Verzend sms-, webpush- en e-mailberichten met Sms, webpush, e-mail - FirePush.

Acties voor de connector Sms, webpush, e-mail - FirePush
Actie Beschrijving
Sms-bericht verzenden Verzendt een sms-bericht in E. 164-indeling.

Sms-marketing SMSBump door Yotpo

SMSBump SMS Marketing by Yotpo-logo

Communiceer met klanten via Sms-marketing SMSBump door Yotpo.

Acties voor de connector Sms-marketing SMSBump door Yotpo
Actie Beschrijving
Sms verzenden via SMSBump Verzendt een sms-bericht met SMSBump als provider.

Stamped Loyalty & Referrals

Stamped Loyalty & Referrals-logo

Maximaliseer klantloyaliteit en betrokkenheid met Stamped Loyalty & Referrals.

Acties voor de connector Stamped Loyalty & Referrals
Actie Beschrijving
Punten toevoegen Voegt punten toe aan het account van een klant.
Punten aftrekken Trekt punten af van het account van een klant.

Stamped Product Reviews & UGC

Stamped Product Reviews & UGC-logo

Vestig de aandacht op krachtige recensies en beoordelingen, foto's en video's van klanten en vragen en antwoorden met Stamped Product Reviews & UGC.

Triggers voor de connector Stamped Product Reviews & UGC
Activeren Beschrijving
Nieuwe recensies Start wanneer je een nieuwe productrecensie ontvangt.
Nieuwe Net Promotor Score Start wanneer je een nieuwe Net Promotor Score ontvangt.
Nieuwe vraag Start wanneer je een nieuwe vraag ontvangt.
Acties voor de connector Stamped Product Reviews & UGC
Actie Beschrijving
Enquête recensieaanvraag stoppen Verwijdert recensieaanvraag per e-mail voor bestellingen.
Klant afmelden Meldt een e-mailadres van de klant voor beoordelingsaanvragen af.

Voorraadsynchronisatie - Voorraad bijwerken

Stock Sync - Inventory Update-logo

Importeer producten en voorraad vanuit Google, Excel of feeds met Voorraadsynchronisatie - Voorraad bijwerken.

Acties voor connector Voorraadsynchronisatie - Voorraad bijwerken
Actie Beschrijving
Planning uitschakelen Schakelt een planning uit.
Planning inschakelen Schakelt een planning in.

Getimede acties

Timed Actions-logo

Automatiseer je geplande acties met Getimede acties.

Triggers voor de connector Getimede acties
Activeren Beschrijving
Timer verlopen Start wanneer een geconfigureerde timer is verlopen.

Tobi. Automatisering sms-marketing

Tobi. Logo voor automatisering van sms-marketing

Verzend sms-marketingberichten en volg het klantgedrag met Tobi. Automatisering sms-marketing.

Acties voor de Tobi. Connector Automatisering sms-marketing
Actie Beschrijving
Stuur sms-bericht via Tobi Verzend een sms-bericht naar een specifiek telefoonnummer.

Tracktor Order Tracking

Tracktor Order Tracking-logo

Voeg een professionele bestelstatus en pakkettracking toe die is geïntegreerd met alle belangrijke vervoerders met Tracktor Order Tracking.

Triggers voor de connector Tracktor Order Tracking
Activeren Beschrijving
Statuswijziging Tracktor Start wanneer de laatste pakkettracking-status wordt bijgewerkt.
GEGEVENS GEGEVENS

Translate&Currency - LangShop

Translate&Currency - LangShop-logo

Vertaal je winkel in meerdere talen en converteer valuta met Translate&Currency - LangShop.

Acties voor de connector Translate&Currency - LangShop
Actie Beschrijving
Collectie vertalen Vertaal de collectie die de workflow heeft getriggerd in alle talen van je winkel.
Product vertalen Vertaalt het product dat de workflow heeft getriggerd in alle talen van de winkel.

Trello

Trello-logo

Organiseer taken voor je team met Trello.

Acties voor de Trello-connector
Actie Beschrijving
Trello-kaart aanmaken Maakt een nieuwe kaart aan op een Trello-bord.

WOTIO Account Invites Plus

WOTIO Account Invites Plus-logo

Automatiseer accountuitnodigingen voor klanten, verzend accountuitnodigingen in bulk, volg Shopify-e-mails en organiseer het ophalen en de fulfilment van bestellingen met WOTIO Account Invites Plus.

Acties voor de connector WOTIO Account Invites Plus
Actie Beschrijving
E-mail voor accountactivering verzenden op basis van bestellings-ID Start de implementatie van een e-mail voor de activering van een account op basis van een bestellings-ID.
E-mail voor accountactivering verzenden op basis van klant-ID Start de implementatie van een e-mail om een account te activeren, op basis van een klant-ID.

Wonderment na aankoop

Where's My Order?-logo

Stuur meldingen over verzendingsupdates van je merk van Klaviyo, Postscript, Slack en meer met Wonderment Post-Purchase

Triggers voor de connector Where's My Order?
Activeren Beschrijving
Statuswijziging zending Start wanneer de fulfilmentstatus van een bestelling verandert.

Willie ‑ Save & Cart Recovery

Willie - Save & Cart Recovery-logo

Verzamel de e-mails van potentiële klanten van wie de winkelwagen anders zonder identificatie zou worden achtergelaten met Willie ‑ Save & Cart Recovery.

Triggers voor de connector Willie ‑ Save & Cart Recovery
Activeren Beschrijving
Opgeslagen winkelwagen Start wanneer een klant een winkelwagen in Willie opslaat.

Wishlist Plus

Wishlist Plus-logo

Maak het voor klanten mogelijk om hun favoriete producten te markeren en verder te gaan waar ze waren gebleven wanneer ze terugkomen met Wishlist Plus.

Triggers voor de connector Wishlist Plus
Activeren Beschrijving
Toegevoegd aan verlanglijst Start wanneer een klant een artikel aan de verlanglijst toevoegt.
Weer op voorraad Start wanneer een product weer op voorraad is.
Voorraad laag Start wanneer een product in de verlanglijst van een klant een kleine voorraad heeft.
Prijsdaling Start wanneer de prijs voor een product in de verlanglijst van een klant wordt verlaagd.
Product toegevoegd aan verlanglijst Start wanneer een klant een product aan de verlanglijst toevoegt.
Verwijderd uit verlanglijst Start wanneer een klant een artikel uit de verlanglijst verwijdert.
E-mailadres valideren Start wanneer een klant de verlanglijst aan een e-mailadres wil koppelen.

Yotpo Loyalty & Rewards

Yotpo Loyalty & Rewards-logo

Bouw je loyaliteits- en referralprogramma's op met Yotpo Loyalty & Rewards.

Acties voor de connector Yotpo Loyalty & Rewards
Actie Beschrijving
Beloningspunten Voegt beloningspunten toe voor elke trigger in Shopify Flow.

YotPo productrecensies en foto's

YotPo Product Reviews & Photos-logo

Verzamel productrecensies, beoordelingen, siterecensies en foto's met YotPo Product Reviews & Photos.

Triggers voor de connector YotPo Product Reviews & Photos
Activeren Beschrijving
Nieuwe Yotpo-recensie Start wanneer er een recensie wordt aangemaakt voor een product in je winkel.
Yotpo-recensie bijgewerkt Start wanneer een recensie voor een product in je winkel wordt bijgewerkt.

Zigpoll Customer Surveys

Zigpoll Customer Surveys-logo

Trigger website- of e-mailenquêtes om feedback te krijgen met Zigpoll Customer Surveys.

Triggers voor de connector Zigpoll Customer Surveys
Activeren Beschrijving
Zigpoll-enquête over aankoop-/bestelstatus voltooid Start wanneer een enquête over een aankoop of bestelstatus wordt ingevuld.
Zigpoll-enquête ingevuld Starts wanneer een Zigpoll-enquête wordt ingevuld.