Klant verwijderd

De trigger Klant verwijderd start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een app van derden een klantprofiel verwijdert uit het Shopify-beheercentrum.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Klant verwijderd.

Voorbeelden

Voorbeeld van een workflow waarmee een e-mail wordt verzonden als een klantprofiel wordt verwijderd

In deze voorbeeldworkflow wordt een e-mail verzonden wanneer een klantprofiel wordt verwijderd.

De trigger 'Klant verwijderd' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, verwijder je een klantprofiel.

API-gegevens

Via de trigger Klant verwijderd kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Klant.

Verwijderde objecten zijn niet beschikbaar in de API. Wanneer een klantprofiel is verwijderd, is alleen de klant-ID nog te zien. Andere gegevens zijn niet meer beschikbaar.