Bestelling geannuleerd

De trigger Bestelling geannuleerd start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een openstaande bestelling annuleert.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Bestelling geannuleerd.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een bestelling archiveert wanneer de bestelling wordt geannuleerd

In deze voorbeeldworkflow wordt een bestelling gearchiveerd wanneer de bestelling is geannuleerd.

De trigger 'Bestelling geannuleerd' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, annuleer je een bestelling.

API-gegevens

Via de trigger Bestelling geannuleerd kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Bestelling.