Product verwijderd

De trigger Product verwijderd start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een product verwijdert uit het Shopify-beheercentrum.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Product verwijderd.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een e-mail stuurt als een product wordt verwijderd

In deze voorbeeldworkflow wordt een e-mail verzonden wanneer een product wordt verwijderd.

De trigger 'Product verwijderd' testen

Verwijder een product uit het Shopify-beheercentrum om een workflow te testen die met deze trigger begint.

API-gegevens

Via de trigger Product verwijderd kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Product.

Verwijderde objecten zijn niet beschikbaar in de API. Wanneer een product is verwijderd, is alleen de product-ID nog te zien. Andere gegevens zijn niet meer beschikbaar.