Productvariant toegevoegd

De trigger Productvariant toegevoegd start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een variant toevoegt aan een bestaand product.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Productvariant toegevoegd.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een e-mail stuurt als een productvariant wordt toegevoegd

In deze voorbeeldworkflow wordt een e-mail verzonden wanneer een productvariant wordt toegevoegd.

De trigger 'Productvariant toegevoegd' testen

Voeg een variant toe aan een bestaand product om een workflow te testen die met deze trigger begint.

API-gegevens

Via de trigger Productvariant toegevoegd kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Productvariant.