Thema's aanpassen

Nadat je een thema hebt gekozen waarmee de basisuitstraling van uw online winkel wordt bepaald, kunt u het thema aanpassen aan uw unieke merk. U kunt u thema-instellingen aanpassen vanuit de Shopify-beheerder met behulp van de themabewerker. De themabewerker bevat een voorbeeld van een thema en een werkbalk die je kunt gebruiken om inhoud toe te voegen en te verwijderen en om uw instellingen aan te passen. Zie de documentatie van je thema voor informatie over welke instellingen beschikbaar zijn voor je thema.

Als uw thema geen instellingen bevat voor de wijzigingen die u wilt aanbrengen en u vertrouwd bent met HTML, CSS en Liquid, kunt u de themacode bewerken.