Gratis stockfoto's aan uw thema toevoegen

Burst is een stockfotoplatform dat mogelijk wordt gemaakt door Shopify en dat gratis afbeeldingen met een hoge resolutie biedt. Vanuit de themabewerker kunt je duizenden foto's van Burst verkennen en deze toevoegen aan je online winkel. Je kunt uit tientallen categorieën kiezen om afbeeldingen te zoeken die bij je bedrijf passen. Voeg foto's van hoge kwaliteit toe aan verschillende delen van je online winkel, zoals je diavoorstelling op de startpagina, je blog of je productpagina's.

De afbeeldingen op Burst zijn beschikbaar met een royaltyvrije licentie, zodat u de foto's op elke gewenste manier kunt gebruiken en bewerken. Bijdragen worden aangemoedigd, maar zijn niet vereist.

Stockfoto's toevoegen aan uw thema

1. Ga naar de themabewerker.

2. Klik op de werkbalk van de themabewerker op het gedeelte waaraan u een afbeelding wilt toevoegen. Kies een gedeelte met een afbeeldingskiezer:

Een gedeelte van de werkbalk van de themabewerker met de afbeeldingskiezer. Er is een knop met de tekst Afbeelding selecteren en een link met de tekst Gratis afbeeldingen ontdekken.

3. Klik op*Gratis afbeeldingen ontdekken*.

4. Blader door afbeeldingen met behulp van de zoekbalk of door op een afbeeldingscategorie te klikken:

De afbeeldingskiezer in de themabewerker. Er verschijnen een zoekbalk en verschillende categorieën, waaronder Damesmode, Steden, Horloges, Eten en drinken en nog veel meer.

5. Klik op een afbeelding om een voorbeeld van de afbeelding in je thema te zien. Klik op Selecteren als je de gewenste afbeelding hebt gevonden.