Wijzig uw assortimentspagina.

Alle Shopify-winkels hebben een pagina op de URL your-store.com/collections/all, waarin alle zichtbare producten in de winkel worden weergegeven. Dit is de assortimentspagina van de winkel. Producten op de assortimentspagina worden standaard weergegeven in alfabetische volgorde. U kunt een collectie maken om de volgorde te bepalen waarin uw producten op deze pagina worden weergegeven.

Een collectie maken

Maak een collectie om uw assortimentspagina te beheren

U kunt een collectie maken met de handle all. Deze kunt u gebruiken om de volgorde te bepalen waarin producten op uw assortimentspagina worden weergegeven.

Maak een collectie:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Producten > Collecties.

2. Klik op Collectie maken.

3. Maak een collectie:

1. Geef uw collectie de titel All.
    2. Klik in het gedeelte Collectietype op Geautomatiseerd.
    3. Stel de productprijs in op een productwaarde van meer dan $0.

Het gedeelte collectietype op de pagina collectie maken in het Shopify-beheercentrum
    4. Optioneel: als u producten die niet op voorraad zijn wilt verbergen, voegt u ook de voorwaarde voorraad is groter dan 0 toe.

4. Klik op Opslaan.

5. Nu u uw All collectie hebt gemaakt, kunt u de producten hierin sorteren. Blader naar het gedeelte producten en selecteer een optie in het vervolgkeuzemenu sorteren:

Selecteer een optie in het vervolgkeuzemenu sorteren

Als u handmatigselecteert, kunt u uw producten herschikken met behulp van hun slepen en neerzetten handle:

Producten herschikken met behulp van slepen en neerzetten

6. Als u de titel van uw All collectie wilt wijzigen, kunt u deze bewerken nu dat de collectie is gemaakt. Maar het is belangrijk dat de handle van de collectie als all ingesteld blijft. U kunt dit bevestigen door naar het gedeelte voorbeeld van een zoekmachine overzicht te scrollen en op website-SEO bewerkente klikken:

Voorbeeld van een zoekmachineoverzicht

In het tekstvak URL en handle ziet u een URL die eindigt op /all:

Collectie handle

Als de URL eindigt op iets anders, wijzig deze dan in /all en klik op Opslaan.

De wijzigingen die u aanbrengt in de volgorde van uw producten in deze collectie worden weergegeven op de assortimentspagina van uw online winkel.