Opmerkingen bij bestelling activeren op je winkelwagenpagina

Je kunt opmerkingen bij bestellingen gebruiken om speciale instructies van klanten te verzamelen over hoe je een bestelling kunt voorbereiden en afleveren. Met de meeste gratis Shopify-thema's kun je een tekstvak met opmerkingen bij bestellingen inschakelen op je winkelwagenpagina.

Opmerkingen bij bestelling activeren

Je kunt de instellingen van de winkelwagen vinden voor je thema in de thema-instellingenof in een aanpasbare sectie op de pagina je Winkelwagen. Volg de onderstaande stappen of raadpleeg de documentatie van je thema voor meer informatie over hoe je deze instelling in je thema kunt vinden.

Als je thema geen instelling voor opmerkingen bij bestellingen heeft in Thema-instellingen, kun je naar de instelling zoeken in het gedeelte Winkelwagen of Winkelwageninstellingen op de Winkelwagen-pagina.

Opmerkingen bij bestelling activeren in de thema-instellingen

Opmerkingen bij bestelling inschakelen op je winkelpagina

Wijzig het label van je opmerkingen bij bestellingen

Je kunt het label bewerken dat boven of naast het vak met bestelnotities verschijnt. Standaard staat er 'Speciale instructies voor bestelling' op het label.

Label voor opmerkingen bij bestellingen

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik op ... > Content van standaardthema bewerken.

2. Typ in het zoekvak Artikelen filteren Order special instructions om de vertaling van de opmerkingen bij de bestelling weer te geven:

3. Voer een nieuw label voor opmerkingen bij bestellingens in.