Bestelnotities inschakelen op de pagina van uw winkelwagenpagina

U kunt bestel notities gebruiken om speciale instructies van klanten te verzamelen over hoe u een bestelling kunt voorbereiden en afleveren. Als u een gratis Shopify-thema gebruikt, kunt u een tekstvak voor bestelnotities inschakelen op uw pagina van de winkelwagen.

Opmerking bij bestelling

Bestellingsnotities inschakelen

Bestellingsnotities inschakelen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. U kunt de instellingen van de winkelwagen voor uw thema vinden op het tabblad thema-instellingen of op het tabblad secties. Klik eerst op thema-instellingenen kijk of de winkelwagen-instellingen van uw thema daar beschikbaar zijn:

Winkelwagen-instellingen

Als uw thema geen winkelwagen sectie heeft in thema-instellingen, klik dan op secties. Om toegang te krijgen tot de instellingen van uw winkelwagen, navigeert u in het voorbeeld van het thema naar uw winkelwagen pagina door op het pictogram koptekst winkelwagen te klikken. Wanneer u op de pagina van de winkelwagen in het voorbeeld van een thema staat, ziet u het tabblad winkelwagen-instellingen in de thema bewerker:

winkelwageninstellingen 2

3. Schakel in de winkelwagen instellingen van uw thema de optie bestelnotities inschakelen in.

Notities voor winkelwagens

4. Klik op Opslaan.

Wijzig het etiket van uw bestelnotities

U kunt het etiket dat hierboven of naast het vak bestelnotities wordt weergegeven bewerken. Standaard staat op het etiket 'speciale instructies voor verkoper':

Label bestelling notities

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik vervolgens op Acties > Talen bewerken.

2. Typ in het vak vertalingen filteren Special instructions om de vertaling van de bestelnotitie weer te geven:

Vertaling van ordernotities

3. Voer een nieuw etiket voor bestelnotitiess in.