Thema-instellingen bewerken

U kunt uw thema-instellingen bewerken om de inhoud, lay-out, typografie en kleuren van uw online winkel aan te passen. Elk thema heeft instellingen waarmee u het uiterlijk van uw winkel kunt wijzigen zonder dat u code hoeft te bewerken.

Voordat u het thema aanpast

Voordat u het thema aanpast, is het een goed idee om de volgende taken uit te voeren:

Uw thema-instellingen bewerken

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

Verschillende typen pagina's hebben verschillende themasecties. Wanneer u de themabewerker voor het eerst opent, worden de instellingen voor de startpagina weergegeven. Als u de instellingen voor andere pagina's wilt openen, selecteert u het paginatype in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk:

Vervolgkeuzemenu op bovenste balk van themabewerker

De werkbalk van de thema-editor is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

De werkbalk voor de themabewerker geeft de secties en thema-instellingen weer

U kunt secties gebruiken om de inhoud en lay-out van de verschillende pagina's in uw winkel te wijzigen. U kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van uw winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in uw koppelingen naar sociale media en in de kassa-instellingen.

Zie Secties en thema-instellingen voor meer informatie over het bewerken van secties en thema-instellingen.

Hulp bij aanpassingen

Als u hulp nodig hebt bij het wijzigen van uw thema, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van uw thema voor ondersteuning.

Zie Aanvullende bronnen voor ondersteuning van thema's om te zien welke andere bronnen beschikbaar zijn om u te helpen bij het aanpassen van thema's.