Thema-instellingen bewerken

U kunt uw thema-instellingen bewerken om de inhoud, lay-out, typografie en kleuren van uw online winkel aan te passen. Elk thema heeft instellingen waarmee u het uiterlijk van uw winkel kunt wijzigen zonder dat u code hoeft te bewerken.

Voordat je het thema aanpast

Voordat u het thema aanpast, is het een goed idee om de volgende taken uit te voeren:

Uw thema-instellingen bewerken

Stappen:

1. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.

Verschillende typen pagina's hebben verschillende themasecties. Wanneer u de themabewerker voor het eerst opent, worden de instellingen voor de startpagina weergegeven. Als u de instellingen voor andere pagina's wilt openen, selecteert u het paginatype in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk:

Vervolgkeuzemenu op bovenste balk van themabewerker

De werkbalk van de themabewerker is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

De werkbalk voor de themabewerker geeft de secties en thema-instellingen weer

U kunt secties gebruiken om de inhoud en lay-out van de verschillende pagina's in uw winkel te wijzigen. U kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van uw winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar sociale media en in de kassa-instellingen.

Zie Secties en thema-instellingen voor meer informatie over het bewerken van secties en thema-instellingen.

Hulp bij aanpassingen

Als u hulp nodig hebt bij het wijzigen van uw thema, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van uw thema voor ondersteuning.

Zie Aanvullende bronnen voor ondersteuning van thema's om te zien welke andere bronnen beschikbaar zijn om je te helpen bij het aanpassen van thema's.