Een favicon aan uw winkel toevoegen

Een favicon, of pictogram voor favorieten, is een kleine vierkante afbeelding die of klein logo dat naast een webadres wordt weergegeven. U kunt favicons vinden op uw browsertabbladen en op browserpagina's met webadressen, zoals de bladwijzerpagina. U kunt een favicon aan uw online winkel toevoegen om uw merk te versterken en uw website er professioneel te laten uitzien.

Een favicon maken

U kunt een gratis website voor het genereren van favicons gebruiken om een aangepaste favicon te maken of u kunt zelf een favicon maken. U kunt op internet een website voor het genereren van favicons vinden door te zoeken naar free favicon generator.

De ideale grootte voor een favicon is 16x16 pixels of 32x32 pixels. Als uw favicon-bestand te groot is, wordt het verkleind tot 32x32 pixels wanneer u het uploadt naar Shopify.

Een favicon toevoegen aan uw online winkel

Een favicon toevoegen aan uw online winkel:

1. Klik op Aanpassen.

2. Klik op de werkbalk van de themabewerker op het tabblad Thema-instellingen.

3. Klik op Flavicon.

4. Klik in het gebied Favicon-afbeelding op Afbeelding selecteren.

5. Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klikt u op het tabblad Bibliotheek. Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek klikt u op de knop +.