Een favicon aan uw winkel toevoegen

Een favicon, of pictogram voor favorieten, is een kleine vierkante afbeelding die of klein logo dat naast een webadres wordt weergegeven. Je kunt favicons vinden op je browsertabbladen en op browserpagina's met webadressen, zoals de bladwijzerpagina. Je kunt een favicon aan je online winkel toevoegen om je merk te versterken en je website er professioneel te laten uitzien.

Een favicon maken

Je kunt een gratis website voor het genereren van favicons gebruiken om een aangepaste favicon te maken of je kunt zelf een favicon maken. Je kunt op internet een website voor het genereren van favicons vinden door te zoeken naar free favicon generator.

De ideale grootte voor een favicon is 16x16 pixels of 32x32 pixels. Als uw favicon-bestand te groot is, wordt het verkleind tot 32x32 pixels wanneer u het uploadt naar Shopify.

Een favicon toevoegen aan uw online winkel

Een favicon toevoegen aan je online winkel:

1. Klik op Aanpassen.

2. Klik op de werkbalk van de themabewerker op het tabblad Thema-instellingen.

3. Klik op Flavicon.

4. Klik in het gebied Favicon-afbeelding op Afbeelding selecteren.

5. Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klikt je op het tabblad Bibliotheek. Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klikt je op het tabblad Bibliotheek klikt je op de knop +.