Vintage thema's aanpassen

Nadat je een thema hebt gekozen waarmee de basisuitstraling van je webshop wordt bepaald, kun je het thema aanpassen aan je unieke merk. Je kunt je themacontent en instellingen aanpassen vanuit het Shopify-beheercentrum met behulp van de themabewerker. De themabewerker bevat een voorbeeld van een thema en een zijbalk of Bewerkbaar menu dat je kunt gebruiken om content toe te voegen en te verwijderen en om je instellingen aan te passen. Bekijk de documentatie van je thema voor informatie over welke secties en instellingen beschikbaar zijn voor je thema.

Als je thema geen instellingen bevat voor de wijzigingen die je wilt aanbrengen en je vertrouwd bent met HTML, CSS en Liquid, kun je de themacode bewerken.

Voordat je het thema aanpast

Voltooi de volgende aanbevolen taken om je voor te bereiden op het aanpassen van je thema: