Thema's downloaden

U kunt een thema downloaden naar uw computer als u het volgende wilt doen:

• Een editor op uw computer gebruiken om wijzigingen in het thema aan te brengen.
  • Een back-up van uw thema maken.
  • Het thema opslaan voor later gebruik als u de limiet van 20 thema's hebt bereikt.

Stappen:

1. Klik voor het thema dat u wilt downloaden op Acties > Themabestand downloaden.

Het thema wordt in een .zip-bestand verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw personeelsaccount.

Wanneer u een thema hebt gedownload, kunt u dit veilig uit uw Shopify-beheercentrum verwijderen. Als u later hetzelfde thema opnieuw wilt toevoegen, kunt u dit uploaden.